Eksi 44 dereceyi gördüler, bir kişi donarak yaşamını yitirdi

Ağır kış şartlarının hayatı olumsuz etkilemesi ölüme uzandı. Kanada'da bir binanın dışında 57 yaşındaki Real Charron ölü bulundu. Charron'un hipotermiden öldüğü ihtimali üzerinde durulurken kesin ölüm nedeni otopsi raporu ile ortaya çıkacak.

Eksi 44 derecede bir yaşam... Daha doğru ifadeyle bir yaşam savaşı... Isınma ve barınma sorunlarının ortaya çıktığı kış şartlarında bir ölüm haberi daha geldi.

Ağır kış şartlarının hayatı olumsuz etkilediği Kanada'da bir kişinin sokakta donarak yaşamını yitirdiği bildirildi.

HİPOTERMİ

Quebec City Polis Sözcüsü Cyndi Pare, Ouebec eyaletinin başkenti Quebec City'de, kentin Limoilou Mahallesindeki bir binanın dışında Real Charron (57) adındaki kişinin cesedinin bulunduğunu açıkladı. Charron'un hipotermiden öldüğü ihtimali üzerinde durulduğunu belirten Pare, otopsi sonuçlarını beklediklerini ifade etti.

YETKİLİLER UYARDI

Yetkililer, halkı, aşırı soğuğun neden olduğu don ısırması ve hipotermi gibi durumlarla nefes, göğüs ağrısı ve kas ağrıları ve halsizlik, uyuşukluk, el ve ayak parmaklarının renginde değişiklik gibi semptomların görülmesi durumunda en yakın sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiği konusunda uyardı.

Yaşam Haberleri