Ediz Hun 'Kanser Olduğu" iddialarını yanıtladı

Yeşilçam’ın ünlü sanatçısı Ediz Hun, sosyal medya üzerinden ortaya atılan "kanser oldu" iddialarını yalanladı. Ünlü sanatçı, "Dışarıya gerçekle alakası olmayan bilgiler sızdırılmış. Çok şükür sağlığım yerinde. Test sonuçları gayet iyi çıktı" dedi.

Yeşilçam’ın ünlü sanatçısı Ediz Hun, sosyal medyada çıkan "kanser oldu" iddialarını yalanladı. Türkiye Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Hun, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Kadıköy’de bir hastanede rutin kontroller yaptırdığını ve test sonuçlarının gayet iyi çıktığını söyledi. Hun, "Dışarıya gerçekle alakası olmayan bilgiler sızdırılmış. Çok şükür sağlığım yerinde. Sevenlerim merak etmesin" dedi.

Ediz Hun ayrıca doğa ve iklim değişikliği konularında konferanslar vermeye devam edeceğini belirtti. Geçmişte Selma Güneri ile bir tiyatro oyununda sahne aldığını ve benzer bir teklif gelirse tekrar değerlendirebileceğini ifade etti.

Ediz Hun Kimdir?

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1940

Doğum Yeri: İstanbul, Cihangir, Alman Hastanesi

Eğitim: Avusturya Ortaokulu ve Atatürk Erkek Lisesi mezunu. Almanya’da Diş Hekimliği okudu.

Kariyer: 1963 yılında Ses dergisinin açtığı yarışmada birinci olduktan sonra "Genç Kızlar" filmi ile sinemaya adım attı. 130 filmde rol aldıktan sonra sinemayı bıraktı.

Aile: 1973 yılında hostes Berna Hanım ile evlendi. Bu evlilikten Bengü (1974) ve Burak (1981) isimli iki çocuğu oldu.

Hun, yeni projeler ve etkinliklerle ilgili olarak doğa ve iklim değişikliği konularında konferanslar vermeye devam edeceğini belirtti. Ayrıca, tiyatro tekliflerini değerlendirebileceğini ekledi.

Yaşam Haberleri