Didim Belediye Başkanı Gençay makamda değil halkın yanında

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, vatandaşların sorunlarını ayaklarına gidip dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve halkın arasında olan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, bir taraftan esnafları gezerken diğer taraftanda, vatandaşları dinleyerek talep ve önerilerini dinledi.

Didim Belediyesi’nin devam eden çalışmaları ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Gençay, “Bugün, Kurtuluş Caddesi'nde bulunan esnafımızı ziyaret ettim. Kentimizin ekonomik ve sosyal dokusuna katkıda bulunan değerli esnafımızla bir araya gelerek, ortak akıl ile kentimizin karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak için çalışıyoruz. Didim’imizi daha güzel günler ve sezonlar bekliyor, esnafımızın misafirperverlikleri için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim” dedi.

MAKAMDA DEĞİL HALKIN ARASINDA

Didim Tokatlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Celalettin Sezer, "Belediye başkanımız seçildiğinden beri makamı yerine sokak sokak, esnaf esnaf gezip, vatandaşların ayağına giderek sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Bu nedenle de biz Didim'de yaşayanları mutlu ediyor." diye konuştu.

Yaşam Haberleri