Cinsiyet Değiştiren Fenomen Şimdi Bambaşka Biri Oldu! "Ölümden Döndüm, Dolguların Göbeğime, Belime, Bacaklarıma Aktığını Gördüm"

Fenomen Beren Güney'in ismini ilk basketbolcu Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşalamasıyla tanıdık. Cinsiyet değiştiren Beren Güney, 30'a yakın ameliyat oldu ancak yaptırdığı estetikler onu ölümün eşiğine getirdi. Geçmişteki tüm estetiklerinden vazgeçen Beren Güney, şimdi bambaşka biri oldu. Ünlü fenomen "Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Ünlü fenomen Beren Güney, basketbolcu Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşalamasıyla gündeme gelmişti. Cinsiyet değiştiren Beren Güney, vücuduna eklettirdiği dolgular ve yaptıkları estetiklerle oldukça konuşulmuştu. 30'a yakın estetik ameliyat geçiren ve o dönem 500 bin TL harcadığını dile getiren Beren Güney, şimdi ise bambaşka doğal bir görünümde.

Yaşadıklarını Onedio'ya anlatan Beren Güney, yaptırdığı estetikler nedeniyle ölümün kıyısından döndü.

"DOLGULARIN BACAKLARIMA AKTIĞINI GÖRDÜM"

"Popomdaki dolgulardan ötürü vücudumda kimyasal reaksiyonlar oluştu. Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" diyen Güney, dolgularını eritmek durumunda kaldı.

Beren Güney, ölümden döndüğünü şu sözlerle anlattı:

"4 yıl çok zor bir süreç geçirdim aslında. Popomdaki dolgulardan ötürü vücudumda kimyasal reaksiyonlar oluştu. Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm. Üst üste acil ameliyatlara girdim. Aynı hafta 2-3 operasyona girdiğimi biliyorum. 60 gün yataktan hiç kalkamadığım zamanlardı. Ailem de ben de perişan olduk. İnşa ettiğim Beren'in parçalandığını izledik. Ben böyle bir işin içine girdiğimi bilmiyordum ancak sonradan öğrendim ki bu dolgular sebebiyle canından olan çok kişi olmuş.

Bedenim o yabancı maddelerden kurtuldukça ruhum ortaya çıktı. Kadınlığın dış görünüşten ibaret olmadığını bilen, özgür Beren'e kavuştum. Kaşımla gözümle uğraşacağıma hayatta kalmak için canımla uğraştım yani."

Öee yandan ABD'de ve Türkiye'de oyunculuk eğitimi alan Beren Güney, trans birey olması nedeniyle oyunculuk yapamadığını söyledi.

Yaşam Haberleri