Chris Brown'ın kucak dansı Manchester'ı salladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Chris Brown, Manchester konserinde eski Love Island yıldızının boğazından tutup kucak dansı yaptı. Natalia Zoppa'nın görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Eski Love Island yıldızı Natalia Zoppa, bu hafta başında Manchester'da gittiği Chris Brown konserinde sahneye davet edildi. Davet üzerine sahneye çıkan eski Love Island yıldızı kucak dansı görüntüleriyle İngiliz medyasının gündemine oturdu.

Brown'ın sahneye davet ettiği Zoppa önce dans ederek şarkıya eşlik ediyordu ancak bir anda sahneye çekilen sandalye ile büyük bir şaşkınlık yaşadı. Brown'ın arkasına geçip boğazına sarıldığı anlarda şaşkın ifadesi kameralara yansıyan Zoppa sonrasında Brown'ın kucak dansı yapmasıyla daha da büyük bir şok yaşadı.

O anlar konserdeki hayranların kameralarına yansırken Zoppa ise hiç fotoğraf çekecek fırsatı olmadığı için üzgün olduğunu ifade ederek birçok kişinin de üzerindeki kıyafeti sorduğunu anlattı.

Zoppa sosyal medya hesabından şöyle yazdı: "Hiç fotoğraf çekemediğim için üzgünüm ama kıyafet detaylarını soran çok fazla insan var!"

Brown Zoppa sahneden indikten sonra bir başka hayranını davet ederek ona da aynı dansı yaptı ancak o sırada telefonuyla kayıtta olan hayranı sonrasında hiç beklemediği bir şey yaşadı. Brown, hayranının elinden telefonu kaptığı gibi fırlatıp attı. O anları sosyal medya hesabından yayınlayamayacağı için üzülen genç kadın ise konser sonunda telefonunu geri aldı.

Yaşam Haberleri