Cezanın Yeni Şarkısında Nebati İzleri

Türkiye ekonomisine damga vuran eski Hazine ve Maliye Bakanı'nın meşhur sözleri, ürlü rapçi Ceza'nın yeni teklisinde ortaya çıktı.

Türk rap müziğinin ünlü ismi Ceza, "Maytap" isimli yeni single'ı için geri sayıma başladı. Single'ın ilk fragmanında yer alan sözler, Hazine ve Maliye eski Bakanı Nureddin Nebati'yi hatırlattı.

12 Temmuz'da tüm dijital platformlarda yayınlanacak olan single'ın ilk fragmanı, Ceza'nın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yer alan şarkıda "Neoklasik rap düşüncesinden epistemolojik bi' kopuşu temsil et. Heterodoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkıyo' rap'i temsilen" sözleri dikkat çekti.

AKILLARA NUREDDİN NEBATİ GELDİ

Ceza'nın yeni single parçasında yer alan şarkı sözleri akıllara Hazine ve Maliye eski Bakanı Nureddin Nebati'yi getirdi. Eski Bakan Nebati, ‘Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi’nde yaptığı konuşmada “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır” açıklaması yapmıştı.

Yaşam Haberleri