Casillas ve Puyol derken... Peki bu işin Shakira ve Pique ile ne ilgisi var!

Iker Casillas'ın gündeme oturan, Twitter hesabından yaptığı "eşcinsel olduğu" açıklaması tweeti silse de gündemden düşmüyor. "Eşcinsellik" açıklaması ardından ismi son zamanlarda Casillas ile anılan ünlü şarkıcı Shakira da sosyal medyada esprilerinden nasibini aldı.

Eski İspanyol kaleci Iker Casillas, Twitter hesabından yaptığı, "Umarım bana saygı duyarsınız, ben gayim" açıklamasıyla dünyanın gündemine oturdu. Casillas'ın gönderisi kısa süre içinde yoğun etkileşim alırken Carles Puyol da "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" şeklinde yanıt verdi.

Casillas'ın kısa bir süre sonra tweetini silmesi de ayrı bir gündem maddesi oluşturdu. Son zamanlarda ismi ünlü yıldız Shakira ile anılan Casillas'ın hakkında çıkan magazin haberlerine tepki göstermek amacıyla ironi yaptığı ifade edildi.

Shakira espri konusu oldu

Casillas'ın "eşicinsellik" açıklaması ardından Twitter'da gündem olan Shakira için kullanıcılar, "Futbolculardan yüzü gülmedi" gibi mesajlar paylaşmaya başladılar.

Esprilerin yanısıra ünlü yıldızın hayranları ise ona destek çıkarak, "Pique'nin de Shakira'yı hak etmediği" yönünde yorumlarda bulundular.

Öte yandan konuya dair, tweet atan Türk kullanıcılar ise, "Toki'ye başvurduklarını ifade ederek" Shakira'ya evlenme teklifi göndermeli espriler yazdılar.

Iker Casillas paylaşımı yaptıktan yaklaşık bir saat sonra Tweet'i sildi.

Yaşam Haberleri