Burun tıkanıklığını 25 saniyede geçiren en etkili yöntemmiş! Gereksiz şeylere para dökmeyin

Bugün bir burun spreyi almaya kalksanız en ucuzu 50 TL en pahalısı 300 Türk lirası kadar. Evde kısa sürede burun tıkanıklığını pratik bir yöntemle ortadan kaldırmak mümkün! İşte bilmeniz gerekenler!

Havaların soğumasıyla grip, nezle, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar kapımızı çalmaya başladı. Özellikle burun tıkanıklığı kış aylarında çokça karşılaştığımız bir sorun.

Burun tıkanıklığından kurtulmak için gereksiz kimyasalları kullanmaya hiç gerek yok. Evde tamamen doğal yöntemlerle burun tıkanıklığından kurtulmak mümkün.

Haber7'de yer alan bilgilere göre; Burun tıkanıklığını kısa sürede ilaçsız ortadan kaldıran bir yöntem var. Bu yöntemin uzmanlar kesinlikle işe yaradığını söylüyor. İşte bilmeniz gereken her şey!

1. Adım


Dilinizin ucunu, ağzınızın iç kısmının en yüksek noktasına kadar değdirin.

2. Adım


Orta parmağınızı ve işaret parmağınızı birleştirip kaşınızın tam ortasından olacak şekilde ileriye ve geriye hareketler yapın.

1.ve 2. adımı sırayla 20 saniye boyunca uygulayın.

Son olarak da nefesinizi tutun. Nefesinizi tutmak beyin yaşama iç güdüsünü dikkate alarak burun deliğinizi temizliyor.

Burnunuzu tıkayın ve kafasını çok fazla olmayacak şekilde geriye doğru yaslayın. Rahatsız olacak duruma geldiğinizde parmaklarınızı çekin ve burun tıkanıklığına elveda deyin.

İlgili Haberler

Kıyma alırken hiç dikkat etmiyorduk - Görmezden gelinen büyük tehlike!
Tuvalet kağıdını böyle kullanıyorsanız geçmişler olsun- Kimse dikkat etmemişti
Kimse anlatmamıştı - Fast food restoranlarındaki gibi çıtır patates kızartmasının sırrıymış

Yaşam Haberleri