Bunu ekmeğin olduğu torbaya koyun : 1 hafta boyunca ekmeğiniz küflenmeyecek

Ekmeği bozulduğu veya kuruduğu için çöpe atmak her ev hanımının başına gelir . Sıcaklığın etkisiyle havalar ısındıkça bu ürün daha da hızlı kurumaya başlayabilir, bu nedenle birkaç püf noktasına başvurmanız gerekir. Deneyimli ev hanımları tarafından iyi bilinirler. Basit bir sırrı biliyorsanız ekmeğinizin ömrünü iki haftaya kadar uzatabilirsiniz.

Ve bunun için yalnızca bir tane sebzeye ihtiyacınız olacak:

Bazı ev hanımları da aromatik bir baharat olan tarçına güveniyor. Ekmek nasıl düzgün şekilde saklanır İşte tecrübeli ev kadınları bu püf noktalarını tam olarak nasıl uyguluyorlar. Onlar sayesinde ekmek en az bir hafta bozulmaz.

Ama tarçından daha etkili bir sebze var ki…İşte en etkili ipucu: Ekmeğin bulunduğu torbaya bir parça kereviz koymalısınız. En az bir hafta, en iyi ihtimalle 2 haftaya kadar kuruyup küflenmez.

Plastik ambalaj ve ekmek kutusunun kullanımı genellikle yeterince verimli değildir ve ürünü birkaç günden fazla taze tutamaz

Bunun yerine, dondurucu da faydalı olacaktır , tabii ki doğru kullanılırsa, küflenmeyi önlemeye yardımcı olacaktır. Bu durumda ekmek çözüldükten sonra tadı bile değişmeyecektir. Özellikle ekmeği etkili bir şekilde dondurmak için katmanlama tekniğini kullanabilirsiniz. Hem mağazadan satın alınan hem de ev yapımı ekmek, plastik bir torbaya koymadan önce iki kat plastik ambalajla sarılırsa oldukça iyi donacaktır. Ekmek dilimlenmiş veya bütün olsun, dondurucuda birkaç hafta güvenle saklanabilir.

Yaşam Haberleri