Bu Tarihlerde Doğan Erkeklerden Uzak Durun!

Bir kişiyle zamanınızı boşa harcamamak için onun hakkındaki tüm gerçeği önceden öğrenin.

Doğum Tarihine Göre İnsan Karakteri - Numeroloji

Karşınızdaki insanın nasıl biri olduğunu ve ondan ne bekleyeceğinizi öğrenmek için doğum tarihini öğrenin. Bir kişinin doğum tarihinin, genetik ve yetiştirilme tarzından daha az önemli olmadığını göreceksiniz.

1, 10, 19, 28

Bu tarihlerde doğan erkeklerin karakteri basit ve açıktır - bunlar gerçek liderlerdir. Herhangi bir kadını büyüleyebilir, strateji oluşturabilir ve kadının aklını başına toplayacak zamanı bile kalmaz. İnsanları yönlendirmede, başkalarına hükmetmede ve onları yönetmede iyidirler. Ancak dinlemeyi veya duymayı bilmezler - ilişkilerdeki sorunlar burada başlar. Bir kadın kendini ikinci, hatta üçüncü sırada hisseder - otoriterlik diyaloğa elverişli değildir. Bu kişi çok güvenilirdir, ancak sessiz kalmaya ve başınızı sallamaya hazırsanız.

2, 11, 20, 29

Bu tarihlerde doğan erkekler, açık ve nazik bir karaktere sahiptirler; iyi bir mizah anlayışına sahip, mükemmel sohbetçilerdir. Ancak, "sohbet edebileceklerini" ve aynı zamanda öfke nöbetleri geçirebileceklerini unutmayın. Bu tarihlerde doğan erkekler, kendi başlarına ısrar etmeye alışkındır ve başka birinin bakış açısını kabul etmeyi reddederler. Ayrıca yalan söylemez, ikili oyun oynamaz ve partnerinizin arkasından entrika çevirmezler; aksi takdirde, pişmanlık duymadan size veda ederler.

3, 12, 21, 30

Bu tarihlerde doğan erkekler, içgörüleri ve zekalarıyla her kadını fethedebilecek bilge ve meraklı kişilerdir. Geniş bir bakış açısına ve yüksek zekaya sahiptirler, ancak diktatörce alışkanlıkları ve sürekli manipülasyonları vardır. Bir erkek size karşı üstünlüğüne güvenir, bu nedenle onun yerine arkadaşını göstermekten çekinmez. Hiçbir durumda sizin bir konuda ondan daha iyi olabileceğinizi kabul etmez.

4, 13, 22, 31

Yaratıcı ve duygusal kişilikler bu tarihlerde doğanların belirgin özellikleridir. Doğal olarak yeteneklidirler, ancak genellikle tevazu veya özgüven eksikliği nedeniyle "gölgede" kalırlar. Kişisel yaşamlarında bu gizlilik ortadan kalkar - bir adam kendi kurallarını koymaya başlar ve bir şey istediği gibi gitmezse kelimenin tam anlamıyla "ayağını yere vurur". Sürekli sinir krizlerine hazırsanız Disneyland'a hoş geldiniz.

5, 14, 23

Bu tarihlerde doğanlar çok yönlüdür; hareketsiz durmaları zordur. Kolayca hareket ederler, ancak dikkatsizdirler, bir şeye hızla kapılırlar, ancak aynı hızla soğurlar. Böyle bir adamla ilişkide, öncelikle onun tutarsızlığına ve ikinci olarak sorumluluk alma konusundaki isteksizliğine hazırlıklı olmalısınız. Bu adamla arkadaş değil, anne olacaksınız.

6, 15, 24

Bu tarihlerde doğan bir erkeğin temel hedefi rahatlık ve hayattan keyif almaktır. İnanılmaz bir çekiciliği vardır, aynı zamanda kendisini güzelliklerle çevrelemeye ve her şeyin olumlu yönlerini görmeye de alışkındır. Ancak tek bir nüans var - böyle bir adam arzularını ve tutkularını nasıl inkar edeceğini bilmiyor ve bu hem iş hem de kişisel yaşam için geçerlidir. Ancak her zaman uzlaşacak ve herkesle normal ilişkiler içinde kalacaktır.

7, 16, 25

Bu tarihlerde doğan erkekler yumuşak bir karaktere sahiptir ve maneviyat için çabalarlar. Çoğu zaman kendi içine kapanabilir ve gerçeğe dönerek sinirlenebilirler. Bu tür erkekler, yüksek düzeyde kafa karışıklığı ve hayallere dalmalarıyla diğerlerinden ayrılır; onlar için aile en önemli şey değildir; çalışmaya veya ruhsal gelişime daha fazla çaba göstermeye hazırdırlar.

8, 17, 26

Bu tarihlerde doğan erkekler çocukluktan beri hedeflerine ulaşmaya alışmış başarılı kişilerdir. İyi niyetlerine, açık kalplerine, cömertliklerine ve azimlerine rağmen oldukça alıngan ve savunmasızdırlar. Böyle bir partneriniz varsa, yardımlarından veya size karşı davranışlarından dolayı her zaman şükran talep edeceklerdir. Ayrıca hatalı olduğunu kabul etmesi pek olası değildir ve hatalarını göstermeye çalışırsanız, sinirlenmekten başka bir şey elde edemezsiniz.

9, 18, 27

Onur, adalet ve dürüstlük tarafından yönlendirilen gerçek savaşçılar ve kazananlardır. Kadınlarda yüksek zekaya ve bilgeliğe değer verirler, ancak öfke patlamalarını tamamen kontrol edemezler. Bir anlık öfkeyle etraflarındaki her şeyi yok edebilirler ama hemen ardından uzaklaşıp özür dilerler. Böyle bir adam sizi tüm sıkıntılardan koruyacaktır, ancak bazen onun iç şeytanlarından korunmak zorunda kalabilirsiniz.

Yaşam Haberleri