Bozguncu bir aşk bu!

Eski eşi Johnny Depp'in açtığı 'iftira' davasını kaybeden Amber Heard, kendisinden beklenmeyen bir itirafta bulundu. "Johnny'e karşı hiçbir kötü duygum yok" diyen ünlü aktris, "Onu hala seviyorum" dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp (58) ile Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de noktalamıştı. Bütün dünyanın 'bir Hollywood filmi' gibi takip ettiği Depp ve Heard'ün 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, geçtiğimiz haftalarda kararını açıklamıştı.

ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada, 14 saat süren karar alma sürecinin sonunda jüri, ünlü aktörü haklı bularak Amber Heard'ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti. Yaşananların ardından geçtiğimiz günlerde 'Today Show'da Savannah Guthrie'ye konuşan aktrisin, röportajının bir kısmı daha yayınladı.

'Yalan söyledi'

Amber Heard, konuşmasında Depp'i 'yalancı' olmakla suçladı ve aktörün evlilikleri sırasında kendisine şiddet uyguladığına dair iddialarını yineledi.

Guthrie, "Johnny Depp sana asla vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı?" diye sorduğunda Heard, "Evet, yalan!" dedi ve "Öldüğüm güne kadar davada söylediğim her sözünün arkasında olacağım" ifadelerini kullandı.

'Sadece Johnny'ye karşılık verdim'

Amber Heard, Depp'e fiziksel olarak şiddette bulunduğunu kabul ettiğinin duyulduğu ses kayıtlarının sorulmasının ardından kendisinin yalnızca tepki verdiğini, ancak şiddeti kendisinin başlatmadığını ileri sürdü. Heard, "Ben sadece Johnny'ye karşılık verdim. Duruşmada da anlattığım gibi, sürekli şiddet içinde yaşadığınızda bu normal hale geliyor ve sizin de uyum sağlamanız gerekiyor" dedi.

'Çok pişmanım'

Amber Heard, Depp'e yaptığı ve söylediği şeylerden çok pişman olsa da, sadece 'hayatının tehlikede olduğunu hisseden, duygusal, psikolojik ve fiziksel rahatsızlık içindeki bir insanın davranacağı gibi davrandığını' söyledi.

Heard, "İlişkim boyunca korkunç, üzücü şeyler yaptım ve söyledim. Kendimi tanıyamadığım bir şekilde davrandım. Çok pişmanım. Mahkemede özgürce ve gönüllü olarak yaptıklarım hakkında konuştum. Doğru ile yanlış arasındaki farkı bile anlayamadığım bir noktaya itildiğimi anlattım" ifadelerini kullandı.

'Onu hala seviyorum'

Heard, ayrıca kendisinden beklenmeyen bir itirafta bulundu. Guthrie, Amber Heard'e eski eşini hala sevip sevmediğini sordu. Heard de buna " Evet... Kesinlikle onu seviyorum. Onu tüm kalbimle sevdim ve temelden kopmuş bir ilişkiyi sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ona karşı hiçbir kötü duygum yok" yanıtını verdi. Fakat aktris buna rağmen yine de eski eşi Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasını tekrarladı.

'Bir sürü hata yaptık'

Aktris, konuşmasının devamında ise Depp'le evliliğini ve ilişkisini hem 'çirkin' hem de 'güzel' olarak nitelendirdi ve şu ifadeleri kullandı:

Çirkindi. Ama çok güzel olabilirdi. Çok, çok zehirliydi. Bir sürü hata yaptık. Ama ben her zaman doğruyu söyledim.

'Aquaman' filminden çıkarıldı' iddiasına yanıt

Bu röportajın ardından Just Jared'da yer alan habere göre; Amber Heard, Jason Momoa ile birlikte başrollerini paylaştığı ve çekimlerini tamamladığı 'Aquaman'in devam filminden çıkarıldı. İddialara göre; Warner Bros., aralık ayında vizyona girecek olan filmde Heard'ün sahnelerinin başka bir aktrisle yeniden çekilmesi gerektiği sonucuna vardı.

Jason Momoa ve Nicole Kidman ile yeniden çekim yapacakları ileri sürüldü.

Kısa sürede gündem olan bu iddiaların ardından Amber Heard'ün sözcüsü, Daily Mail'e konuşarak, söylentileri, "Yanlış, duyarsız ve biraz delice..." sözleriyle aktrisin filmden çıkarıldığını yalanladı.

'Üçüncü bir davayı teşvik edebilir'

Öte yandan Romano Law'da çalışan eğlence hukuku avukatı Nicole Haff, Daily Mail'e özel olarak Heard'ün 'Today'e yaptığı yeni açıklamaların nasıl geri tepebileceğini ve onun 'Karayip Korsanları' yıldızı tarafından bir kez daha dava edilmesine yol açabileceğini açıkladı.

Avukat, Depp'in eski eşinin röportajı üzerine Heard'e tekrar dava açıp açmayacağı sorulduğunda, "Evet. Bu röportaj, yasaya göre üçüncü bir davayı teşvik edebilecek 'yeni bir yayın' olarak sayılabilir" dedi.

Ancak Haff; Depp'in, Heard aleyhine üçüncü bir dava açmasının akıllıca bir hareket olup olmayacağından emin olmadığını da ekleyerek, "Amber Heard'ün avukatları, aktrisin istenen tazminatı ödeyemeyeceğini zaten belirttiler" dedi.

Davada ne olmuştu?

●Amber Heard'ün boşanma davası açmak istemesindeki neden de buydu zaten. Yüzündeki kızarık ve morarmış bölgelerinin fotoğraflarını mahkemeye sunan Heard, uzaklaştırma emri çıkarttırmak istemişti.

●Heard mahkemede kendisine sinirlenip öfke krizi geçiren Johnny Depp'in aynaya kendi kanıyla yazı yazdığını söylemişti.

●Mahkemede karşı bir atağa geçmek isteyen Johnny Depp, eski eşinin kendisini henüz evliyken Elon Musk ile aldattığını iddia etti.

●Depp sonrasında bu ilişkiye bir de Cara Delevingne'yi ekledi ve eşinin kendisini üçlü bir ilişki ile aldattığını iddia etti.

●Depp eski eşinin kendisine kızdığı zaman yataklarına kakasını yaptığını iddia etti. Johnny Depp, Amber'in 30. yaş günü partisine geç kaldığı için eşinin ondan intikam almak için yataklarına kakasını yaptığını iddia ederken, Heard ise bu iddiayı kabul etmeyip, yataktaki tuvaletin köpeği Boo'ya ait olduğunu belirtti.

●Heard boşandıkları zaman aldığı parayı bağışladığını söylemişti fakat Depp'in avukatları Heard'ün boşanma anlaşmasından elde ettiği parayı hayır kurumlarına bağışlamadığını söylediler.

●Amber Heard eski eşi tarafından bir otel odasında zorla 3 gün tutulduğunu ve cinsel istismara uğradığını iddia etti.

●Johnny Depp ise karşılık olarak eski eşinden sürekli dayak yediğini, parmağındaki kesiği de Amber Heard'ün yaptığını söyledi.

●Amber Heard'ün tanığı olan klinik psikolog Johnny Depp'in Heard'ün elbiselerini yırtıp kendisini cinsel ilişkiye zorladığını iddia etti.

●Amber Heard, Depp ile boşanırken kendisinden 7 milyon dolarlık bir tazminat almıştı ve bunu bağışlayacağını iddia etmişti.

●Heard mahkemede Johnny Depp'in daha önce kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti.

●Johnny Depp'in isteği üzerine Kate Moss davada ifade verdi ve merdivenden itme iddiaları ile ilgili konuştu.Kate Moss birlikte oldukları süreçte Depp'in kendisine hiçbir zarar vermediğini ve hep çok iyi davrandığını belirtti. Böylelikle Heard'ün söylediğini yalanlamış oldu.

●Heard davanın başında eski eşinin kendisine evlilikleri boyunca fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti, hatta mahkemeye de delil olarak yüzünde izler olan fotoğraflarını sunmuştu.
19. Amber Heard davanın başında eski eşinin kendisine evlilikleri boyunca fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti, hatta mahkemeye de delil olarak yüzünde izler olan fotoğraflarını sunmuştu. Mahkemeye katılan bir Metadata uzmanı, fotoğrafların direkt olarak bir iPhone'dan gelmediğini belirtti. Önce bir bilgisayara iletildiğini, sonrasında ise editlendiğini ve fotoğraf editörü aracılığıyla oluşturulduğunu belirtti. Böylelikle Amber'in bu iddiası da çürümüş oldu...

●6 hafta süren davanın sonunda jüri üyeleri tam 17 saat düşündükten sonra kararı açıkladı. Davanın kazanını Johnny Depp oldu. Amber Heard'ün ise kaybettiği için Depp'e 15 milyon dolarlık bir tazminat ödemesini hükmettiler.

Yaşam Haberleri