Böyle ceza görülmedi! Polisin yüzüne tükürünce...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde Larry Pearson isimli bir adam polisler tarafından bir saldırıya karıştığı tespit edildikten sonra tutuklanmak istedi. Lubbock tutuklanmaya direndiği ve tutuklama sırasında polis memurunun yüzüne tükürdüğü için 70 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinin Lubbock bölgesinde Larry Pearson isimli bir adam polisler tarafından aile içi şiddet suçundan tutuklandı. 36 yaşındaki Pearson tutuklama sırasında iki polis memuruna direnç gösterme ve memurların suratına tükürme suçundan 70 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Polisler tarafından tutuklanırken sinir krizi geçiren Pearson, Everything Lubbock haber kaynağına göre polis arabasına tekme attı. Polislerin ‘dur’ ikazına uymayan Pearson defalarca kez memurlara tükürdü. Polis arabasına bindirilerek karakola götürülen Pearson’un öfkesinin daha da büyüdüğü üfade edilirken 36 yaşındaki adam Lubbock İlçe Gözaltı Merkezine vardığında memurların üzerine tükürmeye devam etti.

Çıkartıldığı mahkemede jüri karşısında kendisini savunan Pearson, aile içi şiddet nedeniyle 25 yıl hapis cezası istemiyle yargılandı. Polise direnen Pearson’un mahkemenin sonra 70 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ifade edildi.

Yaşam Haberleri