Katlettiği eşinin cesediyle teslim oldu: Korkunç gerçek ortaya çıktı!

Konya’da Bekir Durmaz, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşi Elif Durmaz’ı bıçaklayıp otomobiliyle polis merkezine götürdü. Elif Durmaz'ın cinayetinin ise anlık bir kavga yüzünden değil planlanarak işlendiği ortaya çıktı. Kan donduran olayın zihinsel engelli çocuklarının önünde gerçekleştiği öğrenildi.

Konya Selçuklu'da çiftçilik yapan Bekir Durmaz, seyir halindeki otomobilde eşi Elif Durmaz'ı arka koltukta oturan 11 yaşındaki zihinsel engelli oğlunun gözü önünde defalarca bıçakladı. Bu sırada arkadaki aracın sürücüsü durumu fark edip, polise ihbarda bulunarak otomobilin plakasını verdi.

Polis bölgede aracı bulmak için çalışma yaptığı sırada Bekir Durmaz, Özalkent Polis Merkezi’ne geldi. Polise, eşini bıçakladığını ve sağlık ekibi çağrılmasını söyledi. Otomobili kontrol eden polisler, sağ ön koltukta Elif Durmaz’ı kanlar içerisinde bulundu.

20 KEZ BIÇAKLAMIŞ

Bekir Durmaz gözaltına alınırken, çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden 20’ye yakın bıçak darbesi alan ve çok kan kaybettiği anlaşılan Elif Durmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Elif Durmaz’ın cenazesi, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

‘ÇOCUKLARA ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN İKNA ETTİM’

Gözaltına alınan Bekir Durmaz ilk ifadesinde eşi Elif Durmaz ile bir süredir ayrı yaşadıklarını belirterek, ''Elif, çocuklarla birlikte kız kardeşinin yanında kalıyordu. Çocuklara alışveriş yapalım diye ikna edip buluştuk. Beni aldatıyordu ve bir hafta öncede boşanma davası açtım. Aldatma nedeniyle yeniden tartıştık. Aldattığı için de bıçakladım. Sonra da karakola gelip teslim oldum'' dedi.

Elif Durmaz

Yaşam Haberleri