Bardak tutuş şekliniz kişiliğinizin parçası... Bardağınızı nasıl tuttuğunuza göre yapılan karakter analizi yüzde 90 doğru mu?

Karakter analizi yapmak için burçlar, isimler gibi farklı kavramlardan yararlanılıyordu. Ancak bu bardak tutuş şeklinden yapılan tahlili belki de ilk kez okuyacaksınız. Bardak tutuş şeklinize dayanan testi çözenlerin yüzde 99'u doğru çıktığını söylüyor. İşte bardak tutuş şeklinizin, kişiliğinizi ve duygularınızı yansıtma biçimi...

Bardağınızı tutuş tarzınız, karakterinizi anlatan en pratik yöntemlerden biri olabilir. Yapılan bilimsel araştırmalar da kahve ya da çay bardağı da dahil olmak üzere herhangi bir bardağı nasıl tuttuğunuzun aslında kişiliğinizi yansıttığını ortaya koyuyor.

Yapmanız gereken 4 farklı bardak tutuş şeklinden birini seçmek. Ardından kişiliğinizin hangi parçasını bu şekilde ele verdiğinizi okuyabilirsiniz.

A SEÇENEĞİ

Bu tutuş şekli, dinleyici olduğunuzu gösterir. Çevrenizdeki herkesle ilgileniyor onları başınızdan savmıyorsunuz. Sevdiklerinizin sorunlara koşmak ve her türlü yardımda bulunmak tam da size göre bir davranış.

Ayrıca bu dinleyiciliğinizle onlara özel duygular hissettiriyorsunuz. Sevdiklerinizin üzülmesine dayanamadığınız için hayır diyememek gibi bir sorununuz da var. Bu yüzden siz uymayan davranışlar yapmanız da olası.

B SEÇENEĞİ

Sizin lider bir karaktere sahip olduğunuzu gösteriyor. Her ortamda dikkatler üzerinizde toplanıyor. Başkalarının ne dediği umrunuzda bile değil, hep bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Kendi düşüncelerinize göre hareket ettiğinizden dolayı A seçeneğinin aksine hayır demekten çekinmiyorsunuz.

Aile ya da arkadaş ortamında alınacak kararlar sizin onayınızdan geçiyor. Çözüm yolu bularak insanları yönlendirebiliyorsunuz. İşleri anında çözen bir karakteriniz var.

C SEÇENEĞİ

Çok fazla iyimser bir insansınız. Pembe gözlüklerinizde hayatın hep pozitif tarafına odaklanıyorsunuz. Başınıza gelen kötü olaylara da yaşanması gereken ve gelip geçici durumlar olarak bakıyorsunuz.

Bir daha bu dünyaya gelmeyeceğinizin bilincinde olarak hiçbir şeyi kafanıza takmıyorsunuz. Kendinizi yıpratmaktan oldukça uzaksınız.

D SEÇENEĞİ

Her zaman mantıktan yanasınız. Olaylara gerçekçi ve mantıklı bir bakış getiriyorsunuz. Gerçekçi bakış açınız nedeniyle hayallerden uzaksınız.

Bütüncül bir bakış açısıyla ele aldığınız olayları, enine boyuna ele alıyorsunuz. Mantıklı hareketleriniz nedeniyle çevreniz de sizden akıl danışıyor. Her kötü olaydan aklınızı kullanarak çıkma potansiyeliniz var.

Yaşam Haberleri