Aşkım Kapışmak'tan 2025 Sonrası İçin Kehanetler: Herkes Delirecek, Sokaklara Dökülecek

Geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, 2025 yılı ve sonrası için 'kehanetlerde' bulundu. Kapışmak, "2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek" dedi.

Geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına katılarak 2025 yılından sonra olacakları sıraladı. Kapışmak, oldukça dikkat çekici ve ürkütücü öngörülerde bulundu.

Kapışmak, 2025 yılından sonra toplumda büyük bir delilik patlaması yaşanacağını iddia etti.

Kapışmak şunları söyledi:

"2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek. Para el değiştirecek, sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar ağırlıklı... Psikoloji anlamını tamamen yitirecek. Buna hazır olsun herkes. Moda kaybolacak, trendler gidecek."

Ergönenç ise "bunların hiçbiri kehanet değil, bunlar topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar" dedi.

Yaşam Haberleri