Alışverişe giden Wanda Nara, Icardi'nin yaptığıyla şoke oldu

Boşanma aşamasındaki çiftle ilgili iddiayı doğrulayan Wanda Nara'nın avukatı, "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey" dedi.

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke ettirerek gündeme bomba gibi düştü. Ayrılma kararı alan Nara, Icardi'nin bu hamlesiyle şok yaşadı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın inişli çıkışlı ilişkisi uzun süredir basında yer alıyor. Wanda Nara'nın "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" açıklamasının ardından, Icardi'den beklenmedik bir karşı hamle geldi. Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre, Icardi, Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, konuyla ilgili olarak katıldığı bir yayında şu açıklamalarda bulundu: "Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor."

Rosenfeld ayrıca, "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur" ifadelerini kullandı.

Yaşam Haberleri