Acun'un Eski Eşi Zeynep Yılmaz Villasını Dudak Uçuklatan Fiyata Mı Satıyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın Bodrum'daki lüks villasını sattığı haberi magazin gündeminde heyecan yarattı. Sabah yazarı Bülent Cankurt, villanın dudak uçuklatan fiyatını yazmıştı.

İddiaya göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum'daki lüks villasını satıyor.

Sabah yazarı Bülent Cankurt, villanın satış fiyatını bile yazdı.

İç mimarlık şirketi olan ve Mandarin’deki villasını kendi tarzında adeta baştan yaratan Zeynep Yılmaz’ın satış kararı şaşkınlık yarattı.

500 metrekare olan Cennet koydaki villanın içinde ünlü ressamlara ait tablolar da bulunuyor.

Yazıya göre Zeynep Yılmaz villa için 16 milyon euro (575 milyon 788 bin Türk Lirası) istiyor.

AİDATI 200 BİN TL

Cankurt "Villasını neden satmak istediğini öğrenemedim ama kaç para istediğini öğrendim. Zeynep Hanım, yaklaşık 500 metrekare olan villasına, 16 milyon Euro istiyormuş. Bakalım bu parayı verip villayı, bizim sosyeteden biri mi alacak, yoksa gözü her zaman burada olan yabancılardan biri mi gelip sitedeki ünlülere komşu olacak!

Bu arada Cennet Koyu'ndaki bu tip villaların aylık 200 bin lira civarında aidat ödediğini öğrendim. Acaba Zeynep Yılmaz'ın villasını satmasında bunun da bir etkisi olmuş mudur, bilemiyorum..." diye yazdı.

“KEŞKE ÖNCE BANA SORSAYDINIZ…”

Yılmaz, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Instagram hesabından paylaşım yapan isim “Yalan haber. Keşke önce bana bir sorsaydınız” ifadelerini kullandı.

Yaşam Haberleri