77 yaşındaki Diane Keaton 40 yıldır yalnız! Keaton neden kimseyle çıkmak istemediğini anlattı!

Yaklaşık 40 yıldır hayatında, flört anlamında kimse olmayan Diane Keaton, neden evlenmediğini anlattı. Çocukluk travmasını da...

Diane Keaton, Hollywood'un en sevilen oyuncularından... 77 yaşındaki oyuncu yaklaşık 40 yıldır hayatına kimseyi almıyor, yani flört anlamında...

Diane Keaton aşk hayatı hakkında bir kez daha samimi bir şekilde konuştu ve neden bir ilişkiyle ilgilenmediğini açıkladı. Keaton'ın açıklaması viral oldu.


77 yaşındaki oyuncu, yakın zamanda AARP ile yaptığı bir röportajda bekar olmak konusunda ne hissettiğini dile getirdi:
"Evlenmenin benim için iyi bir fikir olacağını düşünmüyorum ve evlenmediğim için çok mutluyum ve eminim onlar da bundan mutludur."


Bu, Diane Keaton'ın ilişkilerle ilgili ilk açıklaması değil...
2021'de Lisa Kudrow'a kendi kişisel özgürlüğü nedeniyle hiç evlenmediğini söyledi: "Bağımsızlığımdan vazgeçmek istemedim. Bu arada, kimse bana evlenme teklifinde de bulunmadı."

Keaton, hiç evlenmemiş olsa da, ilişkileri tabii ki oldu. 70'lerin sonundan 90'ların başına kadar Al Pacino ile ilişkisi vardı. Sonraları Woody Allen ve Warren Beatty ile çıktı.


Keaton'ın ilişki durumu, bir aile kurmasına engel olamadı. Ünlü oyuncu, 50'sinden sonra, şimdi 27 yaşındaki kızı Dexter ve 22 yaşındaki oğlu Duke'u evlat edindi.

Son zamanlarda da bir köpek sahiplendi.

Keaton ilişkiler hakkındaki görüşlerini ilk kez paylaşmıyor. Interview dergisiyle 2021 yılında yaptığı bir söyleşide, çocukken anne ve babasının ilişkisini gördükten sonra evliliğin neden kendisi için doğru adım gibi gelmediğini detaylandırmıştı.

"Bu anneme kadar uzanıyor, çünkü benim için çoğu şey öyle. Babamı elbette seviyorum - bunu söylemeye gerek yok - ama o her zaman yanımdaydı ve babam da her zaman çalışıyordu" diye açıklıyor. "Çok çalışıyordu ve gerçekten ilginç biriydi. Annemi çok severdi. Dört çocuğu vardı ve ben ilk çocuğuydum. Ama annemin ne kadar çok şeyden vazgeçtiğini gördüm."

Keaton, annesi Dorothy Keaton bir güzellik yarışmasında birinci seçildiğini sonra da kariyerine devam edemediğini anlatıyor. Annesinin bu durumu Keaton'ın evlenmeye ilgisini şekillendirmiş.

"Artık bir şeyleri denemesine olanak yoktu. Hayalleri yerine ailesini seçtiğini hissediyorum" diyor Keaton. "O çok iyi bir anneydi ama sanırım evlenmememin nedeni de o. Bağımsızlığımdan vazgeçmek istemedim. Bu arada, hiç kimse benden evlenmemi de istemedi, yani bu iyi bir cevap olabilir."

Yaşam Haberleri