65 Yaşındaki Belediye Başkanı 16 Yaşındaki Kızla Evlendi

Brezilya'da Araucaria şehrinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini, geçtiğimiz yıl henüz 16 yaşındaki lise öğrencisi Kauane Rode Camargo ile evlenerek ülkede büyük bir tartışmaya neden oldu. 16 yaşındaki güzellik kraliçesi, gelen eleştirilere 'pes' dedirten bir yanıt verdi.

İlişkilerdeki yaş farkı dünyanın her coğrafyası ve kültüründe eleştirilere neden olmaya devam ediyor.

Brezilya'nın Paraná eyaletine bağlı Araucaria şehrinin eski Belediye Başkanı olan Hissam Hussein Dehaini, geçtiğimiz yılın Nisan ayında, o dönem henüz lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo ile evlendi. Brezilya yasalarına göre kanunen bir engel koyulmayan bu birliktelik, ülkede yaşayan milyonlarca insan tarafından büyük bir tartışmaya neden oldu.

Kimileri birbirini seven iki insan arasındaki ilişkiye karışılmaması gerektiğini savunurken, birçok kişi ise ikili arasındaki yaş farkının 49 olduğunu belirterek, birlikteliği kabul edilemez buldu ve yetkililere çağrı yaptı.

KARAYİPLER'DE BALAYI YAPTILAR

Yaşlı belediye başkanı ve genç eşi, gelen tüm eleştirilere rağmen birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam etti. İkili, Karayipler'de yaptıkları balayı tatiline ait tüm detayları takipçileriyle paylaşırken, söz konusu gönderilen sosyal medyada büyük bir tepki ve nefret dalgasına neden oldu.

Bugünlerde 17 yaşında olan eski güzellik kraliçesi ve 66 yaşındaki politikacı eşi, Instagram'da aldıkları nefret yorumlarına yanıt vererek kendilerini savundu. Birbirlerini sevdiklerini ve bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini belirten çift, ülkede tepki almaya devam ediyor.

Yaşam Haberleri