4 Haziran 2023 Pazar günü saat 06:42’de 13° Yay burcunda Dolunay yaşayacağız!Bize, hayatımıza etkileri nasıl olacak?

Dolunay öncesi ve sonrası +-5 gün uykusuzluk, huzursuzluk, gerginlik yaşama ihtimali çok yüksek. Lütfen gümüş takı takmamaya özen gösterin…Astrolog Saadet Gülbakan tüm detaylarıyla yorumladı...

Merhabalar;

4 Haziran 2023 Pazar günü saat 06:42’de 13° Yay burcunda dolunay yaşayacağız. Dolunaylarda sonlanma, tamamlanma, açık ve belirsiz konuların karara bağlanması anlamında enerjiler barınırken, Yay burcu fanatizmle ve aşırılıkla ilişkilendirilir. Ay’ın deklinasyon dışı olması ve dolunay anında çok fazla sert açı olması, abartılı söylemleri, haddini aşan konuşmaları, kırıcı davranışları, fevri ve fanatik tutumları yaşatma ihtimalini maalesef işaret ediyor. Gökyüzüne hakim olan yanlış anlama durumunu aktive etmemek ve sonrasında pişman olmamak için bu ortam, kişi ve davranışlardan uzak durmalı, kendimizi kontrol etmek zorundayız.

Dolunay anının haritasını incelediğimde, öne çıkan gündem konularını şu şekilde sıralamak isterim;

Yurtdışı, yükseköğrenim, din, felsefe, hukuk, akademi ve akademisyenler, yabancılar, mülteciler, vize konuları, askeri konular, memurlar, kamu çalışanları, belediyeler, sağlıkçılar, hava yolları, uçak-gemi kazaları, havalimanları, sosyal medya ve hesapları, basın yayın kuruluşları, sızıntılarından kaynaklı zehirlenmeler maalesef gündemin ana başlıklarından olacak bazı sorunlar ve tamamlanma süreçleri yaşatabilir.

Araba kullanırken hız yapmamaya ve para harcama konusunda aşırılığa kaçmamaya dikkat etmeliyiz. Özellikle para piyasalarında maalesef altın ve dövizde yukarı yönlü hareketler yine yaşanabilir. Bazı firma ve işletmelerin küçülme veya iflas haberleri de duyulabilir. (Astrolojik harita üzerinden yapığım öngörülerdir ve yatırım tavsiyesi değildir)

Genel olarak burçlara bakacak olursak en yüksek etkiyi İkizler, Başak, Yay, Balık burçları alıyor. Şanslı olanlar ise Boğa, Yengeç, Oğlak, Akrep burçlarıyken Koç, Aslan, Terazi ve Kova burçları ise akışta kalacak burçlardan. Haritasında 10° ve 16° civarı burç ve gezegen yerleşimi olanlarda etkiyi fazlasıyla hissedecektir. Karaciğer, kalça, bacağın üst kısmı, safra kesesi, pankreas bölgeleri sağlık anlamında hassas olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

INSTAGRAM: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri