35 Yaşında ama Tanımayan Onu 15 Yaşında Bir Okul Çocuğu Sanıyor : Yaşlanmamasının Bir Sırrı Var !

Detroit, Michigan, ABD'de yaşayan tıp yazarı Brandon May, genç gibi görünmesine yardımcı olacak ipuçları ve püf noktaları paylaşıyor.

Tanımayanlar onun 15 yaşında olduğuna inanıyor.

Brandon 35 yaşında ama hâlâ 15 yaşında bir okul çocuğu sanılıyor.

"Havaalanına gittiğimde güvenlik bana kaç yaşında olduğumu soruyor. Çifte ölçüm yapıyorlar. İnsanlar benim 15, 16, 18 ve 19 yaşında olduğumu düşünüyor. Yaptığım şey oldukça basit ama etkili." - o paylaştı.

Brandon yaşlanmayı yavaşlatmanın tüm sırlarını açıkladı. Taze görünümünü alkolden uzak durmaya, güneşten uzak durmaya ve olumlu bir tutuma sahip olmanın yanı sıra "çok fazla egzersiz yapmamaya" bağladı . Ayrıca bitki besinleri, balık ve meyvelerden oluşan bir beslenmenin de harikalar yarattığına inanıyor.

Şunları paylaştı: "İçmemeyi genç görünümüme bağlıyorum. Gençlik duygusunu gerçekten somutlaştırıyorum. Bunun yardımcı olduğunu düşünüyorum. Kendimi genç olarak düşünüyorum ve görüyorum."

Brandon

Adam bu hayatta bir şeyler elde etmek için bir şeyler vermek gerektiğine inanıyordu; bu nedenle çocuksu yüzünü korumak için dışarıda çılgın gecelerden ve güneşte güneşlenmekten kaçınmak zorundaydı. Yazar, "Hayatım boyunca güneş ışığından kaçındım" diye açıkladı. "Güneşi engellemek için bir başlık takıyorum ve ellerimin arkasında fiziksel kalkanlar kullanıyorum."

Cilt bakımının ve sağlıklı bir yaşam tarzının önemini ilk fark ettiği 13 yaşından beri bu kurala uyuyor ve iki yıl sonra diyetini revize ediyor.

Brandon, günlük diyetine daha fazla bitki bazlı gıda ve yeşil çay eklemenin oyunun kurallarını değiştirdiğine inanıyor.

19 yaşındayken diyetinden şekeri, tahılları ve karbonhidratları çıkarmaya, bunun yerine düşük cıvalı balık ve bol miktarda organik ürün tüketmeye ve spor salonunda aşırı egzersize başvurmamaya karar verdi.

"13 yaşımdayken uzun ömür ve yaşlanma karşıtı konularla ilgilenmeye başladım. O aşamada doğru beslenme ve vücudumun gençliğini koruma konusuyla çok ilgileniyordum. Fiziksel egzersizlerle kendime aşırı yüklenmiyorum. Çok fazla fiziksel aktivite vücutta strese neden olabilir; vücudu yaşlandırabilir. Orta ve hafif fiziksel aktiviteye (yürüyüşler, yoga ve kuvvet antrenmanı) bağlı kalıyorum" diye ekledi.

Brandon ayrıca "kendini iyi hissetmeyi istemenin" ve sağlığına "zaman ayırmanın" da sağlığının iyi kalmasına yardımcı olduğuna inanıyor.

Sözlerine şöyle devam etti: "Genç hissetmek genç görünmenin bir parçasıdır. Sonsuza kadar yaşamak bir öncelik değil. Önemli olan sağlığımı korumak. On yıl öncesine göre daha iyi göründüğümü düşünüyorum. Fiziksel ve duygusal olarak genç hissediyorum. Bedenimin de bu doğrultuda hareket ettiğini düşünüyorum. akıl."

Pek çok kişi ona bu yaşam tarzının "yorucu" olduğunu söylese de, o bunun bazılarının düşündüğü kadar zorlu olmadığını ve hala bundan keyif aldığını açıkça belirtti. Brandon şunları ekledi: "Her gün çikolata yiyorum. Yüzde 92 ile 100 arasında kakao var. Çok acı. Ayrıca oldukça esneğim. Akşam yemeğine çıkarsam biraz zeytinyağlı ekmek yerim."

Yaşam Haberleri