30 Haziran – 7 Aralık Neptün Balık Burcunda Retro… Neptün Retro ,pozitif anlamda hayallerimiz, umutlarımız demek...

Önümüzdeki 158 gün boyunca nelere dikkat etmemiz gerektiği hakkında bir yazı kaleme aldım, gelin birlikte önlem alalım.

Merhabalar;

“Daha Satürn retrosu yeni başladı zaten birde Venüs Retrosu geliyor dediniz, şimdi de Neptün. Nedir bu böyle biri bitmeden diğeri başlıyor” dediğinizi duyar gibiyim ama Satürn yazımda da size Neptün’ün de Retrolar kervanına katılmaya hazırlandığını ve uzunca bir süre bu pozisyonda kalacağını belirtmiştim.

Önümüzdeki 158 gün boyunca nelere dikkat etmemiz gerektiği hakkında bir yazı kaleme aldım, gelin birlikte önlem alalım.

Öncelikle Neptün gezegeni mitolojide deniz tanrısıdır bu da demek oluyor ki konumuzun ana başlığı deniz ve su ile ilgili her türlü konuda uyarılar ve olasılıklar olacaktır. Derinlere indiğimizde yani astrolojik olarak içeriğinde yer alan diğer alt metinlerin konu başlıkları da ayrıca yazı içinde mevcut olacak.

Neptün Retro pozisyona geçtiğinde denizler, göller, dereler, nehirler ile ilgili konular ön planda olabilir. Gemi kazaları, toplu balık ölümleri, sulardan gelebilecek bulaşıcı hastalıklar, zehirlenmeler, sudan gelecek her türlü sorunlar, deniz kirliliği, müsilaj, kimyasal taşıyan gemiler ve bunlardan kaynaklı zehirlenme ve kirlilik tarzı olaylar, tüneller, tersaneler, barajlar, sahte alkol ve bunlardan gelen zehirlenme ve ciddi sağlık problemleri, içme sularındaki sorunlar hep gündem başlıklarımız olabilir.

Neptün retrosu bırakmak istediğiniz alkol, sigara, uyuşturucu madde, ilaç gibi bağımlılık sorunlarından kurtulmak için değerlendirilebilir.

Neptün pozitif anlamda hayallerimiz, umutlarımız, ilham ve yaratıcılık gibi kelimeleri ile ilişkili olduğundan bu dönemde bol bol dua, iyi dilekler ve niyetler için muazzam zamanlar olduğunu bilmenizi isterim. Hayalini kurduğunuz başlangıçlar için adımlar atılabilir. 3.göz, kalp gözü dediğimiz hislerimizin daha yoğun olduğu, olayların varacağı noktayı kestirme ve öngörme konusunda daha başarılı olabileceğimiz zamanlar olabilir.

Negatif olarak ise gerçek olmayan olaylar, dolandırıcılık, hırsızlık, aldanma, kandırılma kelimeleri ile de ilişkilendirildiğinden sisli ve puslu bir dönem olacağını da unutmayınız lütfen. Diğer yandan astrolojik olarak Neptün haritanın 12. Evini işaret ettiği için hapishaneler, mahkûmlar, hastaneler, her türlü kapalı alanlar, gizli olayların orta döküldüğü, din adamlarının, ibadethanelerin, mezarlıkların, itfaiyelerin içeriği olan konular gündeme gelebilir.

Uyku ve yeme isteği özellikle duygusal boşlukta olanlarda daha fazla kendini hissettirirken, herkes bir şekilde bu durumdan nasibini alabilir. Sağlık açısından çınlama, baş dönmesi, vertigo durumlarında artışlar olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

INSTAGRAM:@astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri