29 Mayıs- 4 Haziran haftası burç yorumları...

Astrolog Saadet Gülbakan'ın yorumlarıyla 29 Mayıs -4 Haziran haftasının burç analizi...

KOÇ BURCU: Bu hafta finans konularında ve özgüven Öz değer alanında büyük sürpizler sizi bekliyor. Ani ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz güzel değerlendirmenizi dilerim.

BOĞA BURCU: Maddi konuları gündeminizde olacak bir hafta sizi bekliyor. Daha çok sosyalleşip daha güzel ilişkiler kurabileceğiniz bir hafta, yeni tanışacağınız kişilerden fırsatlar görebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bu hafta sizin için kendinizi geliştirme ve aydınlanma alanında şanslar elde edeceksiniz. Arkanızdan dönen konuların önünüze gelmesi muhtemel sakinliğini korumaya çalışın gerçeklerle yüzleştiğiniz için şanslı olduğunuzu unutmayın.

YENGEÇ BURCU: Bu hafta arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bir takım fırsatlar ve genişlemeler söz konusu olabilir. Uzun zamandır aklınızda olan fikirleri hayata geçirmek için güzel bir dönem sizi bekliyor.

ASLAN BURCU: Bu hafta kariyer ve toplumsal statü anlamında başarılar ve fırsatlar sizinle olacağından güzel değerlendirmenizi diliyorum. Yeni iş fırsatları terfiler söz konusu olabilir. Yeni bir hobi edinmek için güzel zaman olacak sizin için.

BAŞAK BURCU: Bu hafta eğitim yurtdışı konuları felsefi anlamda ve uzak seyahatler için planlar programlar yapabilirsiniz. Sıkıştığınız konularda yeni fırsatlar önünüze gelebilir güzel değerlendirmenizi dilerim.

TERAZİ BURCU: Bu hafta kendi içinize dönerek, farkındalığınızı artıracaksınız. Hedef belirleme konusunda çok daha etkilisiniz karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmenizde fayda var.

AKREP BURCU: Bu hafta ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni fırsatlar karşınıza gelebilir. Kadersel değişimlerin içinde olacağınız ve yeni kararlar almak için gökyüzünden destek görüyorsunuz.

YAY BURCU: Bu hafta iş hayatınız içindeki günlük rutinleriniz de bir takım değişikliklere gidebilirsiniz kararlar alabilirsiniz. Daha ön planda olacağınız bu haftada karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmenizde fayda var.

OĞLAK BURCU: Bu hafta ilişkilerinizde yenilikler söz konusu olabilir hayatınıza yeni birilerini dahil edebilirsiniz. Yeni bir hobi edilme konusunda da gökyüzünden destek görüyorsunuz.

KOVA BURCU: Bu hafta ev aile konuları gündeminizde olurken beklenmedik ve ani güzel sürprizler sizinle olabilir. Yeni gruplara katılabilir buralardan güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

BALIK BURCU: Bu hafta iletişim mi öğrenme kollarını güzel fırsatlar yakalayabilir, kısa seyahatler için planlar programlar yapabilirsiniz. O ilişkisi olmayan balıklar yeni bir ilişkiye yelken açabilir.

Sevgilerimle

Saadet Gülbakan

Instagram: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri