27/28/29 Temmuz 2023 tarihlerinde haberci Merkür ile Retro pozisyonunda olan Venüs'ten haberler var...Ani olaylara dikkat!

Asstrolog Saadet Gülbakan, bu kavuşuma eşlik eden Plüton ve Neptün’ün 150° açıları da bizi ani ve beklenmedik olaylar konusunda dikkat etmemiz gerektiğine karşı bizi uyarıyor.

Merhaba Sevgili Astrolojiseverler;
27/28/29 Temmuz 2023 tarihlerinde haberci Merkür ile Retro pozisyonda olan Venüs’ün Aslan burcunda kavuşumları var. Yalnız bu kavuşuma eşlik eden Plüton ve Neptün’ün 150° açıları da bizi ani ve beklenmedik olaylar konusunda dikkat etmemiz gerektiğine karşı uyarıyor.

Bu kavuşum özellikle ilişki, ortaklık, evlilik gibi konular başta olmak üzere hayatımızdaki tüm kadın figürler, kuzenler, akrabalar, arkadaşlıklar ve komşularla olan geçmişte çözülmemiş ya da kapatılmamış konuları gündeme getirebileceğini işaret ediyor. Herkes sakince eteğindeki taşları dökebilir.

Diğer yandan ise zamanında sizden saklanmış, gizli kalmış, konu ve mevzuları da açığa çıkabileceği için ani ve şok haberler ile karşılaşma olasılığı da var.

Herkesin patlamanın sınır eşiğinde olduğunu unutmadan hareket etmek bizi koruyacaktır. Bu süreci tabi ki iyi tarafından bakarsak, çözmek ve sonlandırmak istediğiniz olaylar için de değerlendirebilir ve kendimiz için adımlar atabiliriz.

Sevgilerimle
Astrolog Saadet Gülbakan
Instagram @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri