26 Haziran - 2 Temmuz haftasında burçları neler bekliyor?

26 Haziran 2 Temmuz günlerinde yani bu haftaya Mars/Uranüs, Merkür/Neptün ve Venüs/Uranüs arasındaki 90’lık kare açılar ile başlıyoruz ki etkilerini yaşamaya başladık bile. Bu açı ve gezegen kombinasyonu ani, beklenmedik ve tehlikeli olayları işaret eder.

Astrolog Saadet Gülbakan'ın yorumuyla...

Yazılarım, astrolojik haritaların matemetiksel hesapları dâhilinde yapılan olasılık çalışmalarıdır.

KOÇ BURCU:

Aile ve yuva konuları haftanıza etki edebilir. Gayrimenkul anlamında kazanç sağlayabilir, aileden finansal destekler görebilirisiniz.

BOĞA BURCU:

Hızlı bir iletişim diliniz olabilir fakat manevi anlamda biraz huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ani bir tatil planlayabilir, sevdikleriniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

İletişimde olacağınız kişilerin sizi biraz yorduğunu fark edebilirsiniz fakat önünüze gelecek fırsatları göz ardı etmemelisiniz.

YENGEÇ BURCU:

Finansal anlamda zorlanmalar söz konusu olabilirken, yakın çevrenizden duyacağınız eleştiriler biraz can sıkıcı olabilir fakat sosyalleşme isteğiniz ağır basacaktır.

ASLAN BURCU:

İçe kapanma isteği, yalnız kalma durumlarında artışlar olabilir. Rüyalarınıza çok takılmayın.

BAŞAK BURCU:

Arkadaş ortamında bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlama durumu da söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU:

Maddi anlamda ani konular gündeminiz olabilir. Yeni bir iş, teklif, ortaklık kararı alabilirsiniz fakat iyice araştırmadan lütfen onaylamayın.

AKREP BURCU:

İkili ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. Aileniz ile yapacağınız kısa bir tatil kaçamağı son zamanlardaki içsel sorunlara iyi gelecektir.

YAY BURCU:

Özgür olmak, sosyalleşmek istediğiniz bir hafta olabilir. Yeni sürprizler yaşayabilir, günlük rutinlerden uzaklaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Ani harcamalar söz konusu olabilir. Duygusal olarak biraz içe kapanık olsanız bile aileniz ile daha mutlu hissedebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Size güven vermeyen kişi ve konulardan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Hobilerinize biraz daha ağırlık verme planlarınızı önümüzdeki hafta hayata geçirerek bundan para kazanma olasılığınız olabilir.

BALIK BURCU:

Günlük rutinlerinizdeki ani değişimler sizi daha mutlu ve iyi hissettirebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram:@astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri