24 dizisinin oyuncusu Annie Wersching hayatını kaybetti

24, Bosch ve Timeless yapımlarındaki rolleriyle tanınan aktris Annie Wersching, kanser nedeniyle bu sabah 45 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncu Annie Wersching'e 2020 yılında kanser teşhisi konulmuştu. Wersching, kansere meydan okuyarak Star Trek: Picard 2'de Borg kraliçesini canlandırmış, The Rookie'de yer almıştı. Ünlü oyuncu, son zamanlarda HBO tarafından diziye uyarlanan The Last Of Us adlı video oyununda da Tess karakterini seslendirmişti.

Wersching'in eşi aktör Stephen Full, "Bugün bu ailenin ruhunda büyük bir boşluk var. Ama o bize bu boşluğu dolduracak şeyler bıraktı. En basit anlarda bile bir mucize bulurdu. Dans etmek için müziğe ihtiyacı yoktu. Bize maceranın bizi bulmasını beklememeyi öğretti. 'Git bul onu. O her yerde' derdi. Ve biz de bulacağız. Hayatının gerçek aşkları olan oğullarımızı dolambaçlı araba yolundan ve caddeden aşağıya doğru sürerken, duyma mesafesinden çıkana kadar avazı çıktığı kadar 'BYE!' diye bağırırdı. Kulağımın hala çınladığını duyabiliyorum. Güle güle can dostum" açıklamasında bulundu.

Annie Wersching kimdir?

Wersching, Sandy ve Frank çiftinin çocuğu olarak St. Louis'de doğdu ve büyüdü. İlk önemli rolü General Hospital'daki Amelia Joffe oldu. Daha sonra 24'ün 7. ve 8. sezonlarında Renee Walker olarak rol aldı. Wersching ayrıca The Vampire Diaries, Runaways, Extant, Timeless, Bosch ve The Rookie'de de önemli roller üstlendi.

Son rollerinden biri, Star Trek: Enterprise'ın bir bölümünde ilk oyunculuk deneyimini yaşamasından tam yirmi yıl sonra Star Trek: Picard'ın 2. sezonu oldu.

Yaşam Haberleri