20 Nisan Tarihinde Yaşayacağımız Hybrid Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkisi Nasıl Olacak?

20 Nisan tarihinde yaşayacağımız Hybrid Güneş Tutulmasının ülkemiz ve genel etkileri dışında bizler kişisel anlamda nasıl etki alacağız.? Astrolog Saadet Gülbakan önce yükselen burcunuzu sonra kendi burcunuzu yani güneş burcunuzu okumanızı tavsiye ediyor..


Merhabalar,

20 Nisan tarihinde yaşayacağımız Hybrid Güneş Tutulması az 6 ay boyunca etkili olacak. Peki, ülkemiz ve genel etkileri dışında bizler kişisel anlamda nasıl etki alacağız sizler için tüm burçları inceledim. Önce yükselen burcunuzu sonra kendi burcunuzu yani güneş burcunuzu okumanızı tavsiye ediyorum. Hepimizin hayrına olmasını diliyorum ve sevgilerimi yolluyorum.


YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU

Burcunda gerçekleşecek olan bu tutulma sana yeni başlangıçlar için vaatler sunmaya gelirken önceden de bir uyarısını yapacak tabi ki. Kendini düzelt, toparla, davranışlarına çeki düzen ver ve geçmişten artık sıyrıl diyor. Bu dönem daha sakin kalma isteğin, karar vermen gereken konularda kafanda karışıklıklar olabilir ama unutma ki sen burçların içinde en enerjik olanısın. Sürecini doğru yönet, kararlarını al ve uygula. Tutulma etkisiyle iş hayatından yeni teklifler alabilirsin, sektör değişikliğine adım atabilirsin, kendi görünüşünde yenilenme yapmak isteyebilirsin hatta ev, mekân, şehir değiştirebilirsin hazırlıklı ol. Bu tutulma ile parlayan ışıldayan olacaksın unutma, sadece engelleri kaldır, harekete geç ve artık değişime direnme kabul et.


YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU

Hazır mıyız sevgili Boğalar değişime ve farkındalıklara… Değişim en çok size zor geliyor biliyorum. Ama geçen yıla dönüp bir bakın bakalım, bu zamanlarda neler yapıyordunuz farkında mısınız? Kiminiz zorla kiminiz farkında olmadan hayat sizi değiştirmeye başladı işte ve şimdi de bu tutulma diyor ki uyan, psikolojini sağlam tut, panik ve korkularından arın, iç huzurunu yakala ve en önemlisi de arkadan dönen olaylara ayık ol… Seninle olmayanlara, hayatının bir parçası olamayanlara yol ver gitsinler ki iyileş. Herkes hak ettiğini yaşayacak. Sen işine odaklan ama asla dürüstlükten ödün verme.


YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU

Hayaller, umutlar arkadaşlıklardan gelecek destek ve yeni ortamlarda kendinizi bir anda ön planda bulabilirsin. Tutulma döneminde Venüs’ün senin burcunda olmasından dolayı harcamalarında biraz artış olabilir ama yine de para akışını olumlu etkileyecek güzellikler mevcut. Karşına yeni bir para kazanma alanı çıkabilir iyi değerlendir ve şansına sahip çık. Kendini küçümseme ve artık değerinin farkında ol lütfen. Plüton’un etkisiyle sağlığına dikkat etmen gerekebilir. Kötü alışkanlıklarından tamda bu dönemde kurtulman için gökyüzü seni destekliyor unutma.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU

Bu tutulma seni efsanevi değişime götürecek. Önce uyarımı yaparak başlayayım. Sağlığına dikkat et lütfen ve tüm kontrollerini yaptır. Diğer bir konu da ikili ilişkilerinde sakinliğini koru. Enerjini aktive etmeli ve etrafında seni yoran insanlardan sakince uzaklaşmalısın. Koparmak zorunda kaldığın ilişkilerinden dolayı yer değişimi yaşayabilirsin. Eğer bunları başarırsan, tutulma seni kariyer ve ticaret alanında adım atman ve değişmen için destekliyor olacak unutma sakın. Temkinli ve planlı hareket edersen yeni bir oluşuma girebilirsin. Muhakkak sorunlu ilişkilerden uzaklaşıp artık değişime ayak uydurmalı ve adımlarını yere sağlam basmalısın.


YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU

Çevrendeki kişiler ile ilgili bir değişim sürecine hazırlıyor seni bu tutulma. Yurtdışı bağlantılı işlerinde, hukuksal anlamdaki konularda ve yeni bir eğitim alanında beklediğin ve adım atmak isteyip bugüne kadar ertelediğin konularda harekete geçeceksin. Atama ve terfi alanlarında da şans senden yana olacak. Tutulma enerjisi ile yenilenmiş bir sen hazırlayacaksın çevrene. Kabul hiçbir değişim kolay değil tabi ki sancılı olacak ama diren ve değişme ayak uydur lütfen. Seni bir konuda uyarmak istiyorum. Lütfen sağlığına dikkat et, her hangi bir rahatsızlık hissedersen muhakkak doktor kontrollerini yaptırmayı ihmal etme.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU

Tutulma seni tazminat, krediler ve miras konularında sınavdan geçirmeye hazırlanıyor. Mali para akışını gözden geçir muhakkak ve kendini riskli yatırımlardan uzak tut lütfen. Çalışma alanında ve aile çevrende yaşanabilecek bazı sıkıntılar seni çok kızdırabilir, olabildiğince sakinliğini koruman senin yararına olabilir. Ne kadar aklını kullanarak, panik yapmadan hareket edersen süreci doğru yönetmek senin için daha kolay olacak. Unutma tutulma önce zorlayıp seni bir kendine getirip sonrasında ödüllerini verecek. Ödül nereden dediğini duyar gibiyim… Bekle ve gör, yeni finansal fırsatlar gelecek karşına ve iş alanında yeniliklerle karşılaşacaksın. Tutulma diğer taraftan seni operasyonlara açık hale getiriyor. Bu illa hastalık demek değil, dış görünüşünle ilgili de kararlar alabilirsin.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU

Güneş senin evlilik, ortalık ve açık düşmanlarının olduğu evde tutulacak. Önce seni sınayacak, kararlar aldıracak ki bu kararlar unutma ki Plüton etkisiyle 18 yılının başlangıcı olacak ona göre düşün ve fevri hareket etme lütfen. Bekârlar evlilik teklifleri alırken, evli olanlar ise evliliklerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirler, yeni başlangıçlar ve sonlandırmalar yaşayabilirler bu tutulma ile. Çocuk yükselen terazilerin sağlıklarına dikkat etmekte fayda var.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU

Bu tutulma sana ilk zamanlarda biraz zorlu gelse de ödüllerini almak için çok beklemene gerek kalmayacak türden geliyor. Çalışma alanında bugüne dek verdiğin emeklerin artık ekmeğini yeme vakti. Sadece sakin kalmaya özen göster ve tabi ki değişime ayak direme. Senin için değişim ve düzen değiştirmek her ne kadar zor olsa da Mayıs ayındaki tutulmada zaten gökyüzü seni mecbur bırakacak. Yeni iş tekliflerine hazır ol, önceden yapılmış ama görmezden geldiğin teklifleri ise artık gündemine alma vakti. Jüpiter’in bu güzel desteğini de alıyorken canlanma, umutlanma ve harekete geçme vaktidir. Sezgilerine güven finansal anlamda başarı sana geliyor.


YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU

Aşk hayatının hareketlendiği, yeni insanlar tanıyacağın, kendine yeni hobiler edinme konusunda ve çocuğun varsa onlarla ilgili konuların gündemin olacağı bu tutulmadan destek görüyorsun ama önce bir kriz durumunu yaşamadan ödüller gelmez unutma. Borsa ve kripto para alanında yatırımların varsa dikkat etmelisin. Öyle planlama yap ki önümüzdeki 18 yılının yatırımı ve adımları olacak bu konular unutma lütfen çünkü hayatını değiştirecek kararları bu tutulmada alacaksın. Seni diğer uyarmak istediğim diğer konu ise özgüvenin. Sende biliyorsun ki bazen özgüvenin fazla tavan yapıyor ve sen bu defa iş ve özel alanında duvara çarpabilirsin. Aman diyorum…


YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU

Senin ailen, yuvan, köklerin ve özel yaşam alanın hakkındaki her türlü konu gündeme geliyor bu tutulmada. Artık üstünü örttüğün ve önemsemekten kaçtığın konuları önüne getirecek ve sen bu konuda iyileştirme çabalarına gireceksin. Ülke mi, şehir mi değiştirmek istiyorsun, yoksa bunları diledin mi? İşte şimdi gökyüzü sana haydi diyor ki sana cesaret ve güç olarak da destek veriyor unutma. Gelecekteki 18 yılının adımlarını bu tutulmanın adımları ile atacaksın ona göre belirle planlarını ve değişime direnme


YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU

Evli kovalar önce seni eşini yıpratmama konusunda uyarmak isterim. Tutulma seni ilişkiler evinde sıkıntıya sokarken, ödül olarak finans yönünden destekleyecek. Yeni iş fırsatları ve güzel gelişmeler yaşayacaksın. Tutulma ile birlikte araç değişikliği yapabilirsin ki bundan kar edeceğini de unutma lütfen. Kardeş kuzen yakın çevrendeki kişilerle yaşayacağın yüzleşmelere hazırlıklı ol. Sabırlı olmalı sakin kalmalısın.


YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU


Tutulma senin öz değer ve para alanında kendine getirecek. Kendine değer vermeni öğütleyen bu tutulma sana artık benlik savaşını ver diyor. Kendine saygı duymayı öğren ve kendinin farkına var diyor. Para kazanma yollarında şu an kendini kötü hissediyor olabilirsin ki seni kısa bir süre daha sarstıktan sonra ödüllerini yeni kazanç kapılarını açarak verecek, sen yeter ki farkına var ve kabul et. Elindeki varlığına sahip ol kesinlikle elden çıkarma, çıkarırsan kaybedersin bu yüzden kendine güven diyorum. Bekle ve gör tutulma sana iyi gelecek.


Sevgilerimle...
Astrolog Saadet Gülbakan
İnstagram: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri