18 Mayıs- 17 Temmuz arasında astrolojik veriler… Boğa burcunda ALGOL sabit yıldızlı yeni ay yaşayacağız…

20 Nisan Güneş tutulmasında başlattığımız işlerin sonuçlarını alacağız ve bu dönem atacağımız imzalar daha kalıcı ve uzun soluklu olacak.

Herkese Merhaba Sevgili Astroloji Severler,

19 Mayıs 2023 28 derece Boğa burcunda ALGOL sabit yıldızlı yeniay yaşayacağız. Bu yeni ayı pek sevmediğimi baştan belirtmek istiyorum. Genel olarak Boğa etkili olduğundan, huzur, sakinlik, güven en temel ihtiyacımız olacak. Adımlarımızı daha temkinli atmak isteyecek ve güvenli limanlar arayışında olacağız. Anın haritasında yükselen burç yine Akrep başrolde olurken, Mars ise maalesef 29 yani anaretik (krizli) derecede transit edecek. Etkilerini tabi ki yaşamaya başladık ve önümüzdeki 15 gün boyunca da yaşamaya devam edeceğiz.

Yeni ayın şanslı burçları Boğa, Yengeç, Başak, Oğlak ve Balıklar olurken Aslan, Akrep ve Kovalar ise sabırlı ve öfke kontrolüne dikkat etmeliler.

20 Nisan Güneş tutulmasında başlattığımız işlerin sonuçlarını alacağız ve bu dönem atacağımız imzalar daha kalıcı ve uzun soluklu olacak.

Genel olarak gündem konuları finans, para piyasaları, para politikaları, bankalar, döviz, altın, krediler, borçlar, enflasyon, madenler, yer altı kaynakları ve örgütlenmeleri, para içerikli gizli ortaklıklar, göz önündeki kişilerin mal varlıkları ve yurtdışındaki gizli yatırımları, gayrimenkul, barınma, beslenme, gıda, toprak ve tarım ile ilgili konular da krizli günler yaşayabiliriz.

Algol sabit yıldızı maalesef toplu ölümleri, boğulmaları, kaos, terör, suikast, siyasi güç kayıpları ile ilişkilendirilir. Sağlık olarak kafa ve boyun yaralanmalarına, boğaz, tiroit, bademcik, ense, gırtlak, yutak, bademcikler, alt çene, ses kısıklığı, farenjit, alerji, insülin, şeker ve meme hastalıkları gibi hastalıklara artışlar olabilir, muhakkak kanser tarama testlerinizi yaptırmanızı önemle belirtmek ve hatırlatmak isterim. Algol sabit yıldızı Boğaz ile alakalı olduğundan idam yasası tekrar gündeme gelebilir.

Bu yeni ay ile birlikte 19 Mayıs’tan Ekim ayındaki yaşayacağımız güneş ve ay tutulmalarına kadar, ilişkilerde aldatmalar, ihanetler, cinsel içerikli konular ve skandallar, cinsel sapkınlıklar, borsa ve para piyasalarındaki şok etkili haberler ve siyasi skandallar, rezaletler ve terör eylemleri bolca gündemde olabilir.

18 Mayıs- 17 Temmuz arasında ise büyük yangınlar, patlamalar ve depremlerin olabileceğini astrolojik veriler dâhilinde öngörüyorum dikkatli olmakta fayda var.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri