16 Eylül burç yorumu: Balık burcunun partisi, Aslan’ın sonbahar temizliği

!6 Eylül'de sizleri neler bekliyor? Burç burç detaylı şekliyle yazımızda:

KOÇ BURCU

Ek eğitim veya ileri eğitim almak için uygun zaman. Kimseye borç vermeyin, geri dönmeyebilirler. Bir tatil planlıyorsanız, bilet almanın ve otel rezervasyonu yapmanın zamanı geldi. Eşinizle hafif bir sürtüşme olabilir, yanlış anlaşılmalardan kaçınmaya çalışın -açık bir konuşma her şeyin çözülmesine yardımcı olacaktır. Dişlerinize ve ağız boşluğunuza iyi bakın, bir diş ipi veya elektrikli diş fırçası satın almayı düşünün.

BOĞA BURCU

Yönetimden maaş artışı istemeyi planlıyorsanız, bunu yapmaktan çekinmeyin; tepki olumlu olacaktır. Bugün mobilya ve iç aksesuar satın almak için iyi bir gün; evinizi daha konforlu ve güzel hale getirin. Evcil hayvanlara ve iç mekan bitkilerine iyi bakın. Romantik bir toplantı, özellikle de bu ilk buluşmaysa, büyük bir patlamayla sonuçlanacak. Sağlığınız sizi yarı yolda bırakmayacak ancak diyetinize daha fazla taze meyve ve sebze ekleyin.

İKİZLER

Meslektaşlarınızla olan yanlış anlaşılmalar nedeniyle işyerinde zorluklar ortaya çıkabilir, sabırlı olun ve aceleci kararlar vermeyin. Evde değerli bir şey bulacaksınız; belki bu, uzun süredir kayıp olan bir eşya veya yağmurlu bir gün için bir kenara bırakılan faturalardır. Sevdiklerinizden hoş bir sürpriz bekleyin, belki sembolik ama ikiniz için de önemli bir şey olacaktır. Kardiyovasküler hastalıkların alevlenme riski artar, stresten kaçının ve kan basıncını kontrol edin.

YENGEÇ

Gelecekte kariyer gelişimiyle sonuçlanabilecek iş yerinde ek sorumluluklar alma şansı olacak. Meslektaşlarınızla para hakkında konuşmaktan kaçının; bugün bunun için en iyi gün değil. Arkadaşlarınız sizi önümüzdeki hafta sonu küçük bir geziye davet edebilir, reddetmeyin. Hoş bir tanıdık, romantik bir ilişkiye dönüşecek. Uzun süredir birlikte olanlar birlikte yaşayabilirler. Enerjiyi korumak için su tedavileri faydalıdır, havuzu ziyaret edin veya deniz tuzu ile banyo yapın.

ASLAN

Borcunuz iade edilecek ya da beklediğiniz para bir anda hesabınızda belirecek. Büyük satın alımları, özellikle de ev aletlerini planlamak için iyi bir zaman. Bahar temizliği için harika bir akşam, gereksiz çöplerden kurtulup rahatlık yaratabilirsiniz. Partner, örneğin birlikte tatile çıkmak veya ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak gibi ciddi bir şey önerecektir. Özellikle çok yürüyorsanız ayaklarınızın durumuna dikkat edin; ayak masajı ve aromatik yağlarla banyo yapmak faydalıdır.

BAŞAK

İşyerinde iş arkadaşlarınızdan destek alacaksınız, bu da iş yüküyle daha kolay başa çıkmanıza yardımcı olacak. Gereksiz küçük şeylere para harcamayın; uzun zamandır satın almayı planladığınız bir şey için elinizden geleni biriktirmek daha iyidir. Akşamı evde sessiz bir ortamda geçirin, en sevdiğiniz filmi izleyin veya kitap okuyun. Bir ilişkide aşk üçgenleri veya beklenmedik hoş olmayan bir keşif olabilir, kendinize ve partnerinize karşı dürüst olmaya çalışın. Böbreklerinize ve idrar sisteminize dikkat edin, susuz kalmayın ve fazla üşümeyin.

TERAZİ

İşinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bugün ilginç teklifler alabilirsiniz; bunları dikkatlice inceleyin. Mali durum istikrarlı, mutfak için tabak ve alet satın alabilirsiniz. Artık taşınmak ya da ev ortamınızdaki değişiklikler olumlu olacak; hayatınıza taze bir rüzgarın girmesine izin vermenin zamanı geldi. Kişisel yaşamınızda güçlü duygular sizi bekliyor: tutkuya teslim olun ve arzularınızı dile getirmekten çekinmeyin. Görme yeteneğinize dikkat edin; bilgisayarda çalışırken veya TV izlerken ara verin.

AKREP

İş yerindeki zorlu görevler stresli olabilir, ancak azimle çalışırsanız her şey yoluna girecektir. Bugün büyük finansal işlemler planlamayın; beklentileri karşılayamayabilirler. Ev işlerini bir kenara bırakın ve akşamı evin dışında geçirin, ziyarete veya yürüyüşe çıkın. Bir kıskançlık sahnesi yaşayabilirsiniz; düşünün, belki de partneriniz ilginizi çekmiyor. Gıda zehirlenmesi riski yüksektir; gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini dikkatlice kontrol edin.

YAY

Bugün maaş artışı veya ek gelir haberlerini bekleyebilirsiniz ancak finansal konularda risk almaktan kaçının. Kısa bir gezi veya yürüyüş için harika bir zaman, belki de mini bir tatil planlamaya değer. İlişkide sakin bir uyum olacak, ortak bir gelecek planlamak için güzel bir gün olacak. Bekarlar halka açık bir etkinlikte özel biriyle tanışacak. Aktif hareket artık sizin için özellikle yararlıdır - yürüyüşe çıkın veya temiz havada hafif bir egzersiz yapın.

OĞLAK

İş detaylara dikkat gerektirecek, beklenmeyen gecikmeler olabilir ama zamanında tamamlayacaksınız. Mali durum iyileşiyor, araba için yedek parça veya aksesuar satın alabilirsiniz. Evde her şey sakin olacak, akşamı okumaya, dizi izlemeye veya yaratıcı bir şeyler yapmaya ayırabilirsiniz. İlişki içinde olanlar partnerleriyle geleceğe yönelik planları tartışmalıdır, bu sizi daha da yakınlaştıracaktır. Sağlığınız iyi, ancak düzenli tıbbi muayenelerin gerekliliğini unutmayın.

KOVA

Bir meslektaşınız sizi yönetimin önünde tehlikeye atmak için sizi bir çatışmaya dahil etmeye çalışacaktır. Provokasyonlara boyun eğmeyin ve diplomatik davranmayın. Gün, tüketici elektroniği satın almak için iyidir. Evde temizlik yapın veya perdeleri yıkayın; bu, taze bir enerji dalgası hissetmenize yardımcı olacaktır. Partnerinizle ilişkiniz uyum içinde olacak ancak bir yol ayrımındaysanız acele etmeyin, daha sonra her şey netleşecektir. Stres seviyeleri yükselir, masaj veya diğer rahatlatıcı tedaviler gerginliği gidermeye yardımcı olacaktır.

BALIK

İş arkadaşlarınızı talihsiz bir hatayla hayal kırıklığına uğratmamak için iş yerinde ayrıntılara dikkat edin. Bugün eğlenceye veya önemsiz şeylere para harcamak değil, faydalı bir şey için saklamak daha iyidir. Arkadaşlarınızla buluşmak veya sevdiklerinizle parti yapmak için harika bir gün. Partneriniz yoksa beklenmedik romantik bir karşılaşma mümkün, eğer varsa sevdiğinizin ilgisinden memnun kalacaksınız. Fazla çalışmaktan kaçınmaya çalışın, günlük rutininize rahatlatıcı prosedürler ekleyin, örneğin aromatik yağlarla sıcak bir banyo.

Yaşam Haberleri