16 Ağustos 2023 günü saat 12.38'de 23° Aslan burcunda SUBRA sabit yıldızlı yeniay zorlu ve beklenmedik ani olaylara gebe …

16 Ağustos 2023 günü saat 12.38'de 23° aslan burcunda SUBRA sabit yıldızlı bir yeni ay deneyimleyeceğiz. Bu yeniay zorlu ve beklenmedik ani olaylara gebe bir yeniay olacak.Astrolog Saadet Gülbakan'ın yorumuyla...

Merhabalar,

16 Ağustos 2023 günü saat 12.38'de 23° aslan burcunda SUBRA sabit yıldızlı bir yeni ay deneyimleyeceğiz. Bu yeniay zorlu ve beklenmedik ani olaylara gebe bir yeniay olacak.

Haritaya baktığımda yükselen akrep burcunda, Venüs retro ve Merkür ise retro pozisyona geçmek üzere gölge günlerinde. 23° Uranüs ise Ay, Güneş ve Venüs ile kare açıda buluşuyor.

Subra sabit yıldızı Aslan burcu takımyıldızı içinde yer alır. Egosu çok yüksek bir yıldızdır. Anlamı ve içeriği, sadistlik, mazoşistlik, pedofili, intihar eğilimi ve duygusal depresyonla ilişkilidir. Diğer bir anlamı ise hırsızlık, yağmacılık, dolandırıcılık, eşkıyalık ve insanların kendilerinden yaşça genç kişilere eğilimini anlatır.

Yeniay ego, kibir, ukalalık, bencillik, kin, intikam tarzı duyguların yoğun olacağı bir yeni ay olacak.

Özellikle evliliklerin ve ilişkilerin sınandığı bu dönemde ve gökyüzü bu kadar sert etkiler barındırırken ani ve fevri kararların alınmaması gerekiyor. Bu durumu kontrol altına almak çok zor olsa da bir süre sonra alınan kararların tekrar gündeme geleceğini düşünüyorum fakat dikkatli olmak bazı önlemler adına iyi olacaktır.

Sabit yıldız etkisi ile çocukları bu ay sonuna kadar ekstra korumaya almamız gerekiyor.

Lilith ve Venüs arasındaki kavuşum, kız arkadaşlardan, kız kardeşlerden ya da hayatınızdaki kadın figürlerden gelebilecek tartışmaları, fitne fesatları, gerçeklerle yüzleşmeleri gündeme getirebilir.

Paranıza ve işinize sahip çıkmalı işten çıkarılmamaya dikkat etmelisiniz. İş yerlerinin toplu çıkışlarında artışlar olabilir. Çalışanların haklarını aramak için seslerini çıkarmaları söz konusu olabilir. Diğer yandan zamlar ve vergilerin artması ile ekonomik sıkıntılar yine gündemde olacaktır. Halk isyanları, halk ayaklanmaları ve seslerin fazlasıyla çıkması söz konusu olabilir.

İş ve kariyer hayatında bazı yeni adımlar atılabilir ama gökyüzündeki Retrolar alınan kararların iyice düşünülüp harekete geçilmesini işaret ediyor.

Sağlık konusu bu yeniayda ayrıca önemli etkiler barındırıyor. Özellikle kalp sağlığı, tansiyon, damar ve dolaşım sistemi ile kemik ağrıları ve kırılmalarında artışlar olabilir.

Sanat camiası, siyasiler, ünlüler dünyasından gelebilecek şok, ani, üzücü ve sarsıcı haberler ve güç gösterileri gündem olabilir.

Depremler, doğal afetler, toprak kaymaları, yangınlar, patlamalar, maden ocakları, hortum ve kasırgalar ile ilgili haberlerde artışlar olabilir.

Sulardan gelebilecek afetler, hastalıklar, virüs, salgın ve zehirlenmeler de yine gündemde olmaya devam edecektir.

Okullar ve servisler ilgili konular gündeme gelebilir.

Altında ve borsada artışlar olabilir (YTD)

Uçak ve hava yolları ile ilgili sıkıntılar, elektrik ve elektronik aletler ile ilgili problemler.

Ağustos ayının hayırlısı ile zararsız ve sıkıntısız şekilde bitmesini diliyor, bütüne ve hayrımızı iyi niyet ve dileklerimi gönderiyorum.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri