13 Nisan Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu? Barış Telli'nin zor anları

Survivor iletişim ödülü kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. her bölümü ile ayrı heyecan yaşatan Survivor, dün akşam gergin bir konsey ile ekranlara gelmişti. Yusuf Yıldız ve Asena Demirbağ arasındaki tartışma kötü bitmiş ve yusuf dört ödül oyunundan men edilmişti. peki, 13 nisan Survivor iletişim oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor eleme adayları kimler oldu?

Survivor iletişim oyunuyla ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecede, Survivor iletişim ödülü kazananı merak ediliyor. Aileleriyle iletişim kuracak olan yarışmacılar, tüm güçleriyle iletişim oyununu kazanmak için yarışıyorlar. İşte Survivor iletişim oyunu kazananı...

13 Nisan Survivor iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor iletişim ödülünün kazananı henüz belli olmadı. Aileleriyle iletişim kurabilmek için denge oyununda tüm güçlerini sergileyen yarışmacılar, gecenin kazananı olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Gecenin sonunda iletişim ödülünün kazananları belli olacak. Kazanan belli olduğunda detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Barış Telli'nin zor anları

Survivor bu akşam denge oyunuyla ekranlara geldi. Her yarışmacı altı su olan denge yarışında ayakta durabilmekte oldukça zorlandı. En çok zorluk yaşayan yarışmacı ise Barış Telli oldu.

Ampute Milli Takım oyuncusu Barış Telli, fiziksel engeli nedeniyle dönen denge parkurunda oldukça zor anlar yaşadı. Yarışmacı arkadaşlarının da endişeyle izlediği Barış, rakibinden sayı alamadı.

Yaşam Haberleri