11 Haziran – 27 Haziran 2023 Merkür İkizler Burcunda Etkileri ve Burç Yorumları

11-27 Haziran Merkür ikizler burcunda. Konuşmak istediğiniz ne varsa içinizi ortaya dökme vaktidir. Sosyal medyayı etkin kullanmak, sanatsal yetenekleri orta çıkarmak, kariyeriniz için adımlar atmak için gayet güzel zamanlardır.

Yakın çevre, kardeş, kuzen, akraba, dost ile güzel planlar yapabilir içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz. Bol dedikodu döner hadi yine iyisiniz ama dikkat edin, malum kişiye gitmesin söyledikleriniz. Eğitimlere daha çok odaklanacağımız, kendimiz için en iyisini arayacağımız bir dönem olacak.

Merkür İkizlere geçerken Plüton’un Retro transiti ile 120’lik üçgen açı yapması, beklediğiniz imza, sözleşme, alım satım konularında güzel ve avantajlı sonuçlar getirebilir. Takılı kalan konuların daha hızlı ilerlediği bu süreçte birden fazla konu ile de ilgilenme durumları söz konusu olabilir.

KOÇ BURCU:

Kardeş, kuzen, yakın çevre ve akrabalar ile daha çok iletişimde olabilirsiniz. Tatil ve seyahat planları yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Kazançlarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, eş gelinden ve alım satım konularında şanslı olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Zihninizin daha hızlı çalıştığı, daha çözüm odaklı olacağınız bu dönemde, kendiniz ile ilgili yatırımlar, adımlar atabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:

İçinize, iç dünyanıza döneceğiniz bu dönemde, sorularınızın cevaplarını daha hızlı bulacaksınız. Hislerinizi kağıda dökmek daha iyi hissettirecektir.

ASLAN BURCU:

Sosyal çevre, arkadaşlar, vakıflar dernekler içinde çok fazla aktif olacak ve aranan kişi olacaksınız. Hedeflerinizin peşinden gitme zamanıdır.

BAŞAK BURCU:

Kariyer alanında yeni sözleşmeler yapabilir, ticari olarak imzalar atabilirsiniz. Daha ön planda ve aktif olacağınız için büyük resmi görmeyi ihmal etmeyin.

TERAZİ BURCU:

Yurtdışı, eğitimler, uzaklardan gelecek haberler, sosyal medya konuları ve hukuksal anlamda beklediğiniz cevaplar varsa geliyor.

AKREP BURCU:

Miras, nafaka, kredi yani dışardan gelen para konularında çözülme ve sonuçlanmalar var. Sizden gizlenenlerde önünüze düşebilir.

YAY BURCU:

Evlilik ve ortaklıklar evinizde daha iletişimsel bir sürece giriyorsunuz. Bazı alım satım konularında imzalar atabilir, flört aşamasındaki ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma kararı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Çalışma alanı, günlük rutinler ve sağlık konularında daha hareketli bir dönem yaşayacaksınız. Yeni bir evcil hayvan edinebilir, bu konularda daha fazla uğraşlar sergileyebilirsiniz.

KOVA BURCU: Çocuklar ve ikili ilişkiler konusunda daha iletişimin fazla olacağı bir süreç olacak sizin için. Yeni bir hobiye başlamak için güzel zamanlardır.

BALIK BURCU:

Ev, aile, yuva, ebeveyn konularında daha fazla iletişiminiz olacak. Yeni bir elektronik alet alabilirsiniz.

Sevgilerimle,

Astrolog Saadet Gülbakan

INSTAGRAM: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri