10 Nisan 2023 - 16 Nisan 2023 Haftasında Burçları Neler Bekliyor?

Astrolog Saadet Gülbakan sizin için yorumladı:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar bu hafta sizin için farkındalık ve kendine geliş haftası. Saygınlığınızın artacağı bu hafta kendinizi yeni ortamlara dahil etme durumu artarken diğer yandan dikkat çekeceksiniz. İletişimde de fazlasıyla aktif olacağınız bu hafta fazladan sorumluluklarda artış ve yorulma durumlarınızda söz konusu olabilir. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar bu hafta sizin için arkanızdan dönen gizli saklı konuşmaları ve dedikoduları duyacağınız bir hafta olacak. ayrıca, arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizden üzücü hakkınız olmayan eleştiriler alabilirsiniz fakat zor da olsa kendinize odaklanmayı deneyin ve enerji, şifa çalışmaları yapın. Üzerlik otu, adaçayı tütsüleri iyi gelebilir. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile maddi kazançlarınızda ve kariyerinizde artışlar ve teklifler olabilir. Önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI:

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler bu hafta sizin için ikili ilişkilerde yanlış anlaşılma haftası olacak. Söylemlerinize dikkat edin ve ağzınızdan çıkacak sözleri iki kere düşünün çünkü fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bu konulara dikkat ederseniz arkadaş ve sosyal çevrenizle geçireniz eğlenceli bir hafta olabilir. Diğer yandan yeni ortamlar sizleri bekliyor, yeni tanışmalara ve yeni aşka açık bir gökyüzü etkisi var üzerinizde. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile estetik ve güzellik anlamında küçük dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler bu hafta sizin iç bunalımdan çıkmanız gerektiğini öneriyor gökyüzü. İçinize kapanmak ve hayata küsmek yerine kariyerinize odaklanmalısınız. Artık sizin değerinizi bilmeyen insanlara karşı duruşunuzu sergilemeli ve ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile yeni iş teklifleri alabilir, kariyerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslanlar bu hafta sizin için keyifli ve heyecanlı bir hafta olacak. Sosyal medyada, iletişim alanlarında, reklam ve markanızın tanıtımı için atacağınız adımları gökyüzü destekliyor. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile arkadaş ve sosyal çevrenizden ummadığınız kadar destek görebilirsiniz yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar bu hafta sizin aileniz, kökleriniz, yuvanız ve geçmişten kafanıza takılan, çözemediğiniz konular gündeminiz olabilir sadece farkındalığınızı arttırmanız ile çözüme kavuşmamanız için hiçbir sebep yok. Diğer yandan ise ortaklı gelirlerden kazanımlarınız varsa artışlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek iş hayatınızdan yeni gelir kapıları açılabilir ve ticari gelişmeler yaşayabilirsiniz yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler bu hafta sizin için bakış açınızı değiştirme haftası olabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Uzun zamandır iddia ettiğiniz konuların aslında farklı bir tarafı da varmış diyebilirsiniz. Partneri olan Teraziler ilişkilerini bir üst aşamaya taşıyabilirler. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile de ciddi kararlar alacağınız ve yurtdışı kaynaklı bir eğitim başlangıcı için adım atabilirler yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler bu hafta sizin için maddi kaynakları muhafaza etme ve arttırma çabası olabilir, diğer yandan ise günlük rutinlerinizin daha kolay üstesinden geleceğiniz bir dönem olacak. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile spora ve diyete başlayabilirsiniz ayrıca çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekler yüzünüzü gülümsetebilir, yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI:

Sevgili Yaylar ve yükselen Yaylar bu hafta sizin için yeni başlangıçlar haftası olacak. Bekâr yaylar sizin için gökyüzünde aşk kokusu var. İlişkisi olan yaylar ise bir üst aşamaya geçmek için adım atabilirler. Spora başlamak için, maddi kazançları arttırmak için, yeni sözleşmelere imza atmak için değerlendirebilirsiniz ki Merkür Retroya girmeden muhakkak değerlendirmenizi öneririm yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI:

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar bu hafta sizin için kendinizi dinlemek, kendiniz ile yüzleşmek ve yeni adımlar atmak için güzel enerjili bir hafta olacak. İçsel huzursuzluklarınızı bir kenara atmaya niyet edip, kendinize güzel bir şifa çalışması yapmalısınız. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile ailenizden göreceğinizin desteğin farkına varın, onlarlar geçireceğiniz zamanı iyi değerlendirin çünkü size bir teklifle gelebilirler yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar bu hafta sizin için koşturmalı, her yerden gelen davetlere ve toplantılara koşturma zamanı olacak tek dikkat etmeniz gereken konu iletişim problemleri olacaktır. Girdiğiniz ortamlarda fazla parlayacağınız için bazı negatifleri üzerinize çekme durumları söz konusu olabilir. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile muhakkak yeni bir başlangıç yapmanızda fayda var. Çünkü gökyüzü size kendinizi toplum önünde göstermeniz için destekliyor yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar bu hafta sizin için kendinize odaklanma haftası olacak. Yeni bir kitapla ufkunuz bambaşka yönlere gidebilir. Diğer yandan arkadaşlarınız ile geçireceğiniz zamanlarda yeni kişiler ile tanışma fırsatınız olabilir. Bu hafta Jüpiter kavuşumundan alacağınız destek ile para konusunda yeni fikirler geliştirebilir, bu fikirden çok daha kazançlı çıkabilirsiniz. Kendinize güvenin, inanın ve yeter ki önünüze gelecek fırsatları fark edin, şanslı bir hafta sizi bekliyor, değerlendirmenizi dilerim. Mutlu haftalar dilerim.
Sevgilerimle
Astrolog Saadet Gülbakan


Instagram: @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri