1 Ağustos günü 9° Kova burcunda gerçekleşecek olan süper mavi dolunayın yükselen burcunuza ve güneş burcunuza etkileri

1 Ağustos kova dolunayı, 16 Ağustos Yengeç yeniayı, 31 Ağustos balık dolunayı ile ülkemiz ve dünya için unutulmaz olabilme özelliği taşıyor.1 Ağustos’ta 9° Kova burcunda saat 21:31’de gerçekleşecek ve etkisi iki hafta sürecek. En çok sabit burçlardan Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçlarının 4° ve 14° aralığındaki kişisel gezegenleri olanlar yoğun etki alacak ve biraz zorlanacaklar…

Herkese Merhaba Astroloji severler;

1 Ağustos günü 9° Kova burcunda gerçekleşecek olan süper mavi dolunayın yükselen burcunuza ve güneş burcunuza etkilerini okuyabilirsiniz.

Yükselen Koçlar ve Koçlar

11. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Gündeminizde sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, hobileriniz, hedefleriniz, çocuğu olan Koçların çocukları ile ilgili ateşli hastalıklar olabilir. İletişim tarzınızda tartışma yaratıcı ve kırıcı sözlerden uzak durmak faydalı olacaktır. Geçmişte kalan veya uzun zamandır görüşemediğimiz kişilerden haberler alabilirsiniz.

Yükselen Boğalar ve Boğalar

10. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Kariyeriniz çalışma şartlarınız hedefleriniz yeni projeleriniz hakkında olumlu dönüşler ve başlangıçlar gündeminizde olabilir. Diğer yandan aile ve aile büyükleri, ailevi meseleler ile ilgilenme durumları söz konusu olabilir. Taşınma, ev alım satımı, gayrimenkul ile alakalı bir takım hareketlenmeler yaşanabilir.

Yükselen İkizler ve İkizler

9. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Kardeş kuzen yakın çevre ile haber ve iletişim trafiğinin artması söz konusu olabilir. Dolunayda şaşırtıcı haberler ve olaylar duyabilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmanız gereken bu dönemde yurtdışı ve ticari bağlantılı konularda gündemler de oluşabilir. Beklediğiniz vize ve pasaport ile ilgili haberler varsa dolunay bu konuda da cevap niteliğinde bilgileri size verecektir.

Yükselen Yengeçler ve Yengeçler

8. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Başkalarından gelen para, borç, alacak, nafaka, banka, faiz, tazminat, miras gibi konular gündeminizde olabilir. Dolunay sürecinde ani ve duygusal tepkilerden, ani kararlardan uzak durmalı iki kere düşünmelisiniz. Duygusal olarak şifalanma döneminde olduğunuzu da unutmamanızda fayda var.

Yükselen Aslanlar ve Aslanlar

7. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Hayatınızı etkileyecek ilişkiler, ortaklıklar ve açık düşmanlardan gelebilecek zararlara karşı bir takım kararlar almanız söz konusu olabilir. Takıntılı düşüncelerden uzak durmanız gereken bir dönemdesiniz. Her duyduğunuzu iki kere araştırıp o şekilde karar vermek iyi olacaktır.

Yükselen Başaklar ve Başaklar

6. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Sağlığınız, çalışma alanınız, günlük rutinleriniz için bazı düzenleme ve değişiklikler yapmanız söz konusu olabilir. Spora başlamak için olumlu bir dönemden geçtiğinizi hatırlatmak isterim.

Yükselen Teraziler ve Teraziler

5. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Aşk, ilişkiler, çocuklar, gençler, tatil planları, yatırım konuları, birtakım kutlamalar alanını etkileyen bu evde ani ve tepkisel davranışlardan uzak durmanız gerekiyor ve konuyu tam olarak anladıktan sonra karar vermeniz sizin adınıza daha iyi olacaktır.

Yükselen Akrepler ve Akrepler

4. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Ev, aile, aile büyükleri, taşınma, gayrimenkul alım satımı, konularında bir takım zorlanmalar sıkıntılı durumlar yaşayabilirsiniz. Olabildiğince sakin kalarak ve dolduruşa gelmemeye dikkat ederek hareket etmelisiniz.

Yükselen Yaylar ve Yaylar

3. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Yakın çevre, kardeşler, kuzenler, ticari konular, iletişim, pasaport ve vize tarzı konular için gündemleriniz oluşabilir. Uzun tatil planları yapabilir veya yurtdışı bağlantılı işlerden beklediğiniz cevapları alabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar ve Oğlaklar

2. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Finansal olarak bazı düzenlemelere gidebilir yeni planlar ve programlar üzerinde çalışabilirsiniz. Karşı aksında 8.ev olmasından kaynaklı bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeli sağlık kontrollerini ihmal etmeden yaptırmalısınız.

Yükselen Kovalar ve Kovalar

1. evden dolunay etkisi yaşayacaksınız. Hayatınızla ilgili bazı dönüm noktası kararlar alma durumunuz söz konusu olabilir. Görmezden geldiğiniz veya normalleştirmeye çalıştığınız bir konu ve olayların bu defa gün yüzüne çıkması ve sizi sert yüzleşmelere doğru iteklemesi kaçırılmaz olabilir. Sağlığınıza dikkat etmekte bu dönem fayda var.

Yükselen Balıklar ve Balıklar

12. evden dolunay etkisi olacaksınız. Arkanızdan dönen gizli kapaklı konular ilişkiler önünüze çıkabilir haberci rüyalar görebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu lütfen unutmayın. Yüzleşmeniz gereken konularda tepkilerinizi olabildiğince sakin vermeniz çok önemli. Dolunaylar sonlanma ve bitirme enerjisi barındırdığından agresif tepkiler yerine daha sakin çözümler üretebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Saadet Gülbakan

Instagram @astrologsaadetgulbakan

Yaşam Haberleri