Instagram Yeni Bir Özellik Ekleyecek

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yaptığı yeniliği kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.Instagram yöneticilerinin blogunda yapılan açıklamaya göre, Facebook’un sahibi olduğu popüler fotoğraf/video paylaşım...

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yaptığı yeniliği kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.

Instagram yöneticilerinin blogunda yapılan açıklamaya göre, Facebook’un sahibi olduğu popüler fotoğraf/video paylaşım uygulaması, videoların kaç kişi tarafından izlendiğini gösterecek.

Videoların kaç kişi tarafından izlendiğini gösterecek olan Instagram bu yeni adımıyla, YouTube karşı, kendi içerik üreticilerini korumuş olacak.

Instagram’da milyonlarca kez izlenen videolar üreten kullanıcılar olduğunun altını çizen Instagram yöneticileri, bu kullanıcıların izleyici sayılarını görerek video üretmeye daha fazla istekli olacaklarını, reklamverenlerin de bu izlenme sayılarını gördüklerinde, video üreticilerine sponsor olmak isteyeceklerini belirtiyorlar.

Şu anda test aşamasında olan özellik, sadece küçük bir grup kullanıcının videoları üzerinde deneniyor ancak test aşaması sona erdiğinde tüm kullanıcıların videoları altında izlenme sayıları görünmeye başlayacak.

Bilim ve Teknoloji Haberleri