Galaxy S7 Edge Satışa Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, Dubai'de bir çevrimiçi alışveriş sitesinde satışa sunuldu.Samsung’un önümüzdeki günlerde resmi tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modeli...

Samsung'un yeni amiral gemi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, Dubai'de bir çevrimiçi alışveriş sitesinde satışa sunuldu.

Samsung’un önümüzdeki günlerde resmi tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modeli henüz resmi tanıtımı gerçekleşmeden çevrimiçi bir satış sitesi olan Craigslist’in Dubai versiyonu Dubizzle üzerinde satışa sunuldu.

Galaxy S7 için 4200 AED (yaklaşık olarak 3385 TL) ve Galaxy S7 edge için 4500 AED (yaklaşık olarak 3627 TL) fiyatıyla satışa sunulan ilanda, ayrıca cihazlarla beraber kutu içeriği de görülebiliyor.

İlanın satıcısı siyah renkli Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinin ABD’den ithal olduğunu ve IMEI numaralarının geçerli olduğunu da belirtmiş.

Dubai’de satışa sunulan Galaxy S7 edge modellinin kutusunda ise şarj adaptörü, USB kablo, EO-EG920LW kod adlı Galaxy S6 ailesi ve Galaxy Note 5 gibi yeni nesil telefonlarında kullandığı kulaklığın ters dönmüş kutusu ve ne olduğu tam olarak anlaşılmayan bir aparat yer alıyor.

Sözcü

Bilim ve Teknoloji Haberleri