Atatürk Çocukları Marşı'nın kitabı çıktı

"Atatürk Çocukları" marşının söz ve müzik yazarı müzik öğretmeni Muharrem Baz kitabını çıkarttı.Atatürk Çocukları marşı, Cide Atatürk İlköğretim Okuluna okul marşı olarak Müzik Öğretmeni Muharrem Baz tarafından...

"Atatürk Çocukları" marşının söz ve müzik yazarı müzik öğretmeni Muharrem Baz kitabını çıkarttı.

Atatürk Çocukları marşı, Cide Atatürk İlköğretim Okuluna okul marşı olarak Müzik Öğretmeni Muharrem Baz tarafından yazılmış ve bestelenmiştir.

Fotoğraftaki koro, Cide Halk Eğitim Merkezi Rıfat Ilgaz çocuk korosudur. Rıfat Ilgaz çocuk korosu, Atatürk Çocukları Marşı'nı Türkiye'ye tanıtan korodur.

Ankara'da 2012 yılında Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Türkiye Polifonik Korolar Derneğinin düzenlediği 17. Türkiye Korolar Şenliği'nde göstermiş oldukları performansla değerlendirme kurulu ve seyirciler tarafından çok beğenilen Atatürk Çocukları Marşı, yurdumuzun her yerinde ve yurt dışındaki okullarımızda coşkuyla söylenmeye devam etmektedir.

Müzik Öğretmeni Muharrem Baz'ın bu kitabında 15 şarkısı bulunmaktadır... Kitap ile birlikte yanında marşların ve çocuk şarkılarının CD'si bulunuyor.

İşte marşlar ve çocuk şarkılarıyla o kitabın tanıtım videosu...

Bilim ve Teknoloji Haberleri