Yusuf Yazıcı Süper Lig devine doğru! Canlı yayında duyurdular

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesini tamamlayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Süper Lig devi Galatasaray ile anlaştı. Bu haber, A Spor canlı yayınında spor yorumcusu Zeki Uzundurukan tarafından duyuruldu.

Lille'den ayrılan ve bir dönem Milan'a transfer olacağı konuşulan Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile anlaşma sağladığı belirtildi. Uzundurukan, "Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile anlaştığını duydum. Zaten şu anda eşiyle birlikte Türkiye'de," şeklinde konuştu.

Avrupa'dan da Teklifler Var Ama Galatasaray'ı İstiyor

Yusuf Yazıcı'ya Avrupa'dan da tekliflerin olduğunu belirten Uzundurukan, "Onun kafasında hep Galatasaray vardı. Fatih Terim de çok istemişti. Bu sefer olacak gibi duruyor. Ön anlaşma yaptıklarını duydum. Zaten 6-7 aydır olan bir durumdu. Sezon sonu sözleşmen bitiyor bizi bekle demişlerdi. Aslında Yusuf Yazıcı'ya Avrupa'dan da teklifler var ama kafasına yatan teklifler olmadığı için Galatasaray'a gelmek istiyor," ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar sonrası Yusuf Yazıcı, sosyal medya platformu X'in spor gündeminde yoğun şekilde konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 42 maça çıkan milli futbolcu, 12 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Bu başarılı performansı, Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray için önemli bir transfer olduğunu gösteriyor.

Spor Haberleri