Yeni sezon öncesi iç transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Yunus Akgün'e imzayı attırmayı başardı.
GALATASARAY ANLAŞMAYI AÇIKLADI
Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamaya göre Yunus Akgün'ün sözleşmesi 2028-2029 sezonunun sonuna kadar uzatıldı. Galatasaray yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün'ün sözleşmesi 2028-2029 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" sözlerini sarf etti.
MENAJER KRİZİ ÇIKMIŞTI
Sarı-kırmızılılar, Yunus Akgün ile ilk olarak sezon içerisinde anlaşmaya varmış ancak daha sonrasında çıkan menajer krizi nedeniyle sözleşme imzalanamamıştı
44 MAÇTA 12 GOL 14 ASİST KAYDETTİ
Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Yunus Akgün, 12 gol 14 asist kaydetti. Akgün sezon içerisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalmıştı.