Yarı finalist Esra Yıldız Kahraman'dan duygusal konuşma

Milli boksör Esra Yıldız Kahraman, Paris Olimpiyatları'nda Brezilyalı Jucielen Romeo'yu yenerek yarı finale çıktı ve madalyayı garantiledi. Kahraman, maçın ardından gözyaşlarıyla yaşadığı zorlukları anlattı.

Kadınlar 57 kilogram çeyrek finalinde Brezilyalı rakibi Jucielen Romeu'yu yenen Esra Yıldız Kahraman, adını son dörde yazdırdı.

Kahraman'ın bronz madalyayı garantilediği öğrenildi. Milli boksör, bir sonraki maçı 7 Ağustos'ta Tayvanlı Yu Ting Lin ile olacak.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Kahraman, yarı finale yükselmesinin ardından TRT'ye konuştu. Kahraman, eşinden başka kimsenin kendisine inanmadığını vurgulayıp gözyaşlarıyla ona teşekkür etti. Kahraman şunları dile getirdi:

"KİMSE BANA GÜVENMİYOR AMA..."

"Hem fiziksel hem psikolojik bunun hayalini 2 senedir yaklaşık yaşıyorum. Dün de şu konuşmayı yapabilmek için gerçekten uyumadım diyebilirim. Bundan 2 sene önce tamamen boksu bırakmış bir Esra vardı karşımızda. Bazı zorluklar yaşadım. Eşimle bugünün hayalini gerçekten çok kurduk. Hatta onunla bir konuşmamızda ben yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım. Ağlamıştım ona. Demişti ki bana "Kendine güven" Ben de ona demiştim ki "Kimse bana güvenmiyor ama" Sonra beni kaldırıp yerinden aynaya getirdi "şimdi bak kendine, sen kendine inanmazsan kimse sana inanmaz" dedi.

"ŞAMPİYON OLARAK DÖNMEK İSTİYORUM"

Benim kendime inanmam gerçekten çok uzun zaman aldı. Ben kendime inanmazken bile de eşim bana inandı. Gerçekten onunla çok büyük kavgalar ettik bu yüzden. İlk önce ona teşekkür ederim. İyiki hayatımda o olmasaydı ben şu an burada olamazdım. Gerçekten onu çok seviyorum. Bu bir ekip işi. Ekibim çok sağlam

Dualarınızı eksik etmeyin, buradan şampiyon olarak dönmek istiyorum. Çok mutluyum. Dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Hepinizi çok seviyorum"

Spor Haberleri