Wanda Nara, Icardi ile Ayrıldıklarını Açıkladı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız forveti Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara ayrılma kararı aldı. Ayrılık kararını Wanda Nara sosyal medya hesabından duyurdu.

Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdürürken, sarı-kırmızılı taraftarı üzecek yeni bir gelişme yaşandı.

Son 2 sezonda sergilediği performans ile Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline dönüşen Arjantinli forvet Mauro Icardi, sansasyonel bir birliktelik yaşadığı Wanda Nara ile ilişkisini noktaladı. Çiftin ayrılık kararını Wanda Nara sosyal medya hesabından duyururken, yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sonların ne kadar zor olduğunu biliyorum. Televizyonu açmam veya ekranlarda gerçek olmayan versiyonları görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Suçlu ya da üçüncü şahıslar yok, bizimki her zaman dışarıdan daha güçlüydü.

Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygın için teşekkürler."

Spor Haberleri