Van Bronckhorst'tan Süper Kupa'da 3 yıldıza kritik görev

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçında 3 futbolcusuna özel görev vereceği belirtildi.

Türkiye Kupası'nın. sahibi Beşiktaş, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Siyah-Beyazlı kulübün teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, derbideki oyun planını hazırladı.

İlk maçından galibiyetle ayrılmak isteyen Beşiktaş'ta teknik direktör 3 futbolcusuna kritik bir görev vereceği belirtildi.

3 YILDIZA KRİTİK GÖREV

Hollandalı teknik adam, hücuma çıkışlarda bir bekin orta sahaya katılmasını ve ön alanda kalabalık oyun oluşturmayı hedefliyor. Van Bronckhorst, bu rolü ise Arthur Masuaku'ya verdi.

Deneyimli antrenör, savunmadan çıkışları henüz istediği seviyede bulamadığından, stoperlerin yetersizlikleri nedeniyle Al-Musrati'nin oyunu başlatan isim olmasını istiyor.

Orta sahada kısa ve hızlı paslarla yerden oyun kurulmasını hedefleyen Van Bronckhorst, Süper Kupa'da takımını daha hızlı ve tempolu oynatarak Galatasaray'ı geçişlerde hazırlıksız yakalamayı amaçlıyor.

Hollandalı teknik adamın en büyük kozu ise Rafa Silva olacak. Van Bronckhorst, Rashica ve Semih'i yönlendiren ismin Rafa olmasını ve oyunun merkezden kanatlara Portekizli oyuncu üzerinden şekillenmesini istiyor.

Spor Haberleri