Ünal Aysal’dan adaylık açıklaması

Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Ünal Aysal, Adnan Polat’ı adaylık iddiasıyla ilgili bir soru üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Ünal Aysal, Sarı Kırmızılı camiada eleştirilerin hedefindeki isim olan Dursun Özbek’in, sürekli konuşulmasının 'kulübün iyiye gitmediğinin göstergesi' olduğunu savundu.

Taktik Mania'ya konuşan Galatasaray’ın eski başkanı Aysal, “Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır, her zaman başka rakip adaylar da ortaya çıkacaktır.

Geçmişte de görev yanlışlıkla bir süre için ehil olmayan kişilere teslim edilmiş olsa dahi camianın deneyimli ve doğal refleksi ile onarılmış ve bu yanıltı her zaman çok kısa süreli olmuştur.

Ancak yine de bunların bugün konuşulmaya başlamış olması Genel Kurul öncesi ciddiye alınması gereken bir işaret olarak algılanmalıdır” dedi.

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Dursun Özbek'i üstü kapalı eleştiren Ünal Aysal'ın Adnan Polat’ın adaylık iddiaları için “Henüz erken” demesi ise akılları karıştırdı.

“Şu an görev başında bir yönetim var” diyen Aysal sözlerine şöyle devam etti:

Bunları konuşmak için hem çok erken hem de etik değildir. Tüzüğümüz şartlarını karşılayabilecek her üyemiz kurumun demokrasisi gereği aday olabilir. Ama seçimin başarısını rakiplerin kişiliklerinden ziyade seçmenin güven ve beklentileri tayin eder.



Spor Haberleri