U19 Milliler Danimarka ile 3-3 berabere kaldı

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında Danimarka ile 3-3 berabere kaldı ve grubu 3. sırada tamamladı. Milliler, Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için play-off'ta Norveç ile karşılaşacak.Milliler, Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için play-off'ta Norveç ile karşılaşacak.

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında Danimarka ile 3-3 berabere kaldı ve grubu üçüncü sırada tamamladı. Bu sonuçla Milliler, Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için play-off maçında Norveç ile karşılaşacak.

Türkiye, Kuzey İrlanda'nın ev sahipliği yaptığı 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'ndaki son maçında Danimarka ile karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan maçta Milli Takımımız, Emir Bars (27'), Poyraz Yıldırım (53') ve Efe Sarıkaya'nın (70') golleriyle 3-3 berabere kaldı. Danimarka'nın golleri ise Schwartau (18'), Krüger-Johnsen (64') ve Simmelhack (76') tarafından kaydedildi.

Milliler, gruptaki ilk maçında Fransa'ya 2-1 yenilmiş, ikinci maçında ise İspanya ile 1-1 berabere kalmıştı. B Grubu'nu Fransa 7 puanla lider, İspanya 5 puanla ikinci sırada bitirdi. Danimarka ise 1 puan ile son sırada yer aldı.

Milli Takımımız, A Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Norveç ile 25 Temmuz'da Dünya Şampiyonası'na katılabilmek için play-off maçı oynayacak.

Spor Haberleri