Türkiye - Karadağ maçında millileri 90+7'de yıkan detay!

İlk kez bir resmi maçta A Milli Takım kalesini koruyan Altay Bayındır, 90+7'de Karadağ'ın beraberlik golünü attığı frikikle ilgili konuştu, "4 kişilik baraj istemiştim. Bir anlaşmazlık yaşadık, 3 kişilik baraj oldu." ifadelerini kullandı.

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Türkiye, 2 farklı öne geçtiği maçta Karadağ’la 2-2 berabere kaldı. 90+7. dakikada serbest vuruştan yediğimiz golde Milli kaleci Altay’ın bağırarak ısrarlı bir şekilde 4’lü baraj istemesine rağmen takım arkadaşlarının 3’lü baraj kurması karşılaşmaya damga vurdu.

Yaşanan bu ilginç pozisyon ve kaybedilen 2 puan nedeniyle sosyal medyada oldukça fazla konuşulurken milli futbolculara eleştiriler yapıldı. Maçın ardından pozisyonla ilgili açıklama yapan Altay Bayındır şu ifadeleri kullandı:

“Frikikte 3 kişilik bir baraj oldu. Orada bir anlaşmazlık oldu. Golleri açıp izleyeceğiz. Tecrübe oldu hepimiz için ama bu seviyede tecrübeye de gerek yok. Üzgünüz. Devam edeceğiz. Bizler profesyoneliz. Hatalarımızı doğrularımızı içeride tartışacağız. Biz hocamızla ne gerekiyorsa konuşacağız. Maç içinde her şey olabiliyor. Seyirci sesinden fazla diyalog da kuramıyorsun. Anlaşmazlıklar da olabiliyor. Grup lideriyiz. Üzüldük. Üzüntüyü bu akşam da bırakıp yarın önümüzdeki maça motive olup yolumuza devam edeceğiz.”

Spor Haberleri