Trabzonspor'un yeni transferi imzayı attı

Süper Lig devi Trabzonspor, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala yeni golcüsü Simon Banza ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Braga'dan sezon sonuna kadar kiralalık olarak kadrosuna kattığı Simon Banza'yla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibinin yeni gölcüsü Bordo-Mavililerde 17 numaralı formayı giyecek.Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Simon Banza imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARIN ÇOŞKUSU BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Simon Banza, transferine ilişkin şunları söyledi, "Trabzonspor gibi büyük bir kulübe katıldığım için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu kulübün tarihi, tutkusu ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum. Trabzonspor’un başarılarına katkıda bulunmak ve bu büyük ailenin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum."

"TAKIMIMIZA ÖNEMLİ GÜÇ KATACAĞINA İNANIYORUZ"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise transfere ilişkin "Trabzonspor olarak her zaman hedeflerimize uygun, mücadele ruhuna sahip oyuncuları kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. Futbolcumuz Banza de bu oyunculardan birisiydi. Takımımıza önemli güç katacağına inandığımız bir oyuncumuz. Dolayısıyla camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Kendisinin başarılı bir sezon geçireceğine olan inancımız tam. Bu doğrultuda ben tekrar bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Banza’ya da Trabzonspor’a hoş geldin diyorum." açıklamasında bulundu.

Spor Haberleri