Trabzonspor'un istediği Wout Weghorst'tan transfer yanıtı

Süper Lig devi Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Wout Weghorst, transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adı bir süredir Süper Lig ekibi Trabzonspor ile anılan Wout Weghorst, Kicker'a verdiği röportajda transfer durumu ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Transfere ilişkin Weghorst, "İlgilenen birkaç takım var ve şimdi Burnley ile antrenmanlara başlıyorum. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"AJAX, HOLLANDA'NIN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Ajax'ın da kendisi için bir seçenek olduğunu ifade eden deneyimli forvet, "Benim için genel olarak transfer paketinin uygun olması gerekiyor. Ailece çok fazla seyahat ediyoruz. Bizim için kalıcı bir yer arıyorum. Bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek. Ajax, Hollanda'nın en büyük kulübü. Fazla söze gerek yok." açıklamasında bulundu.

"İSTANBUL'DA GEÇİRDİĞİM DÖNEM MUHTEŞEMDE"

Beşiktaş'ta oynadığı sezon ve son dönemde forma giydiği takımlarla ilgili Weghorst şunları söyledi, "Son yıllarda birçok kulüpte oynasam da mutlu ve şanslıydım. Burnley'ye transfer olarak Premier Lig hayalimi gerçekleştirdim. İstanbul'da geçirdiğim dönem muhteşemdi. Taraftarlar, duygular ve tutku açısından harika bir seçimdi. Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Manchester United bir hayalin daha gerçekleşmesi. Çok fazla gol atamasam da kupa kazandık. O dönemi sevgiyle hatırlıyorum."

Spor Haberleri