Trabzonspor'da Denis Draguş için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor, yeni transferi Denis Draguş için Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenledi. Tören açıklamalarda bulunan Draguş, "Taraftarımız ilk günden bu yana bana evimdeymişim gibi hissettirdi. Tutkularının ne kadar fazla olduğunun farkındayım." dedi.

Süper Lig ekibi Trabzonspor, Standard Liege'den renklerine bağladığı Denis Draguş için Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenledi.

Denis Draguş'un yeni sezonda 70 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

DRAGUŞ: BU SEVGİYE KARŞILIK VERMEK İSTİYORUM

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Draguş, "Transferimde emeği geçen herkese ve bana yapılan bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynama fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Taraftarımız ilk günden bu yana bana evimdeymişim gibi hissettirdi. Tutkularının ne kadar fazla olduğunun farkındayım. İyi bir sezon geçirerek bu sevgiye karşılık vermek istiyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum." dedi.

KARAHASAN: DRAGUŞ'TAN BEKLENTİMİZ OLDUKÇA YÜKSEK

Bordo-mavili takımın başkan yardımcısı Yahya Karahasan ise transferle ilgili şu ifadeleri kullandı, "Dragus kendisinden beklentimiz oldukça yüksek bir oyuncu. Birlikte güzel sezonlar geçirmeyi umuyoruz. Trabzonspor’a, Trabzon’a tekrar ‘hoş geldin’ diyorum. İnşallah burada çok mutlu olur."

Spor Haberleri