TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Montella için son kararını verdi

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili son kararı verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim konuşmasında A Milli Takım'ın başında Türk teknik direktörün olacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen A Milli Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile en kısa sürede bir araya geleceği belirtildi.

MONTELLA'YA DESTEK VERECEK

Hacıosmanoğlu, milli takımın iyi bir jenerasyon yakaladığını ve Montella ile birlikte önümüzdeki dönemde daha başarılı olacağına inandığını belirtti. Yeni TFF başkanı, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Avusturya maçından sonra Milli Takım’ın finale kadar gidebileceğini hatta kupayı kazanabileceğini düşünmüştüm. Ama olmadı. Önümüzdeki turnuvalarda bunu başarabilecek potansiyele ve güce sahibiz” ifadelerini kullanmıştı.

Montella ile yapılacak ilk toplantıda, kendisine her türlü desteğin sağlanacağı vurgulanacak ve milli takımın yakaladığı sinerjinin kaybolmaması için gerekli her şey yapılacak. İtalyan teknik adamın yeni yönetimle çalışmaya devam etmesi için Süper Lig’de eski çalıştığı takımın kulüp başkanı Murat Sancak’ın devreye gireceği belirtildi.

Spor Haberleri