TFF 2. Lig'de Bursaspor maçı öncesi sürpriz karar: İş adamlarına toplu bilet yasaklandı

Bursaspor'u konuk edecek Muşspor maç biletlerini satışa sundu. Önceki haftalardan farklı olarak toplu bilet satışı yasaklandı. Önceki haftalarda Muşlu iş adamları toplu bilet alarak taraftarlara dağıtıyordu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 27. haftasında Muşspor sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. 8 Mart Pazar günü 2.250 kişilik Muş Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.

DİJİTAL SATIŞA KAPATILDI

Kritik karşılaşma öncesi Muşspor yönetimi, biletleri satışa sunarken sürpriz bir karar geldi. Biletler dijital ortamda satışa sunulmazken sadece Muşspor Store üzerinden temin edilebilecek.

EN FAZLA 2 BİLET ALABİLECEKLER

Yönetim ayrıca son 2 maçtan farklı alarak toplu bilet satışı uygulamasını noktaladı. Karara göre bir kişi en fazla 2 bilet satın alabilecek.

PROVOKASYONLARA İZİN VERİLMEYECEK

Karara gerekçe olarak dışarıdan topluca geliş olmaması ve provokasyona sebebiyet verilmek istenmemesi gösterildi. Yönetimden yapılan açıklamada “Bursaspor’la biz kardeş ve dost iki kulübüz. Bursa’da yaşayan birçok Muşlu var. Bugüne kadar oynadığımız maçlar hep dostluk atmosferinde geçti. Ancak bu dostluğu zedelemek isteyenler olabilir. Geçmişte de bunun örneklerini gördük. Bu tür provokasyona mahal vermemek için biz önlemlerimizi alıyoruz” denildi.

İŞ ADAMLARI TOPLU BİLET ALIYORDU

Son 2 maçta Muşlu iş adamları toplu bilet alarak taraftarlara toplu bir şekilde dağıtıyordu.

ARADA SADECE 7 PUAN VAR

Geride kalan 26 haftada 60 puan toplayan Bursaspor ligde lider. 53 puandaki Muşspor ise 5. sırada bulunuyor.

Spor Haberleri